7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Slik unngikk jeg ild og aske

Jeg hadde vært på sykehuset og besøkt min mann og skulle til å lage meg middag.

Tips en venn på e-post

Steikepanna med smør ble satt på ovnen, og jeg snudde meg til benken for å hakke opp løk. Telefonen ringte, og jeg løp inn på biblioteket for å ta den. Datteren min ville vite hvordan det sto til med far. Jeg satte meg vel til rette i stolen og ga meg tid til en nøyaktig beskrivelse av farens tilstand.

Da blir vi plutselig avbrutt av en radio på stua, som ”satte alle krefter til” med en slags musikk på et meget høyt støynivå. Hvordan kunne dette ha seg? Jeg hadde ikke radioen på – og dessuten var kontakten dradd ut for å få plugget inn støvsugeren forrige dagen. Da brukte jeg nettopp den kontakten.

Jeg åpner kjøkkendøra for å ta snarveien – der var full fyr på komfyren med flammer nesten opp til lufteventilen. Jeg får slengt over noen lokk og våte håndklær, og skjelven i knærne får jeg bukt med ilden. Da oppdaget jeg at det var blitt stille på stua. Jeg gikk inn dit, og der sto radioen slik jeg hadde forlatt den – med støpselet ute. Ledningen lå 15-20 centimeter fra stikk-kontakten.

Kan strøm ”finne vei” fra støpselet til kontakten over en avstand på 15-20 cm? Da jeg satte steikepanna på ovnen, hadde jeg vel automatisk slått plata på – og dermed ble smøret overopphetet og tok fyr. Når jeg ser brennmerkene etter flammen oppover ryggstykket på komfyren, vet jeg ikke hvem jeg skal takke for at jeg unngikk ild og aske.

Anonym

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: