7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Ringen

Jeg er en eldre dame med en gammel historie som ender opp i nåtid. I min ungdom hadde jeg en kjæreste som jeg var meget forelsket i. Sigmund var lang og skrantete, med litt for mange kviser. Dette gjorde ikke meg noe, for Sigmund var snill og god.

Tips en venn på e-post

En sensommerkveld, da vi satt på vår sedvanlige lille fjellknaus og småpludret, tok Sigmund opp en liten eske som han ville gi meg. Jeg ble meget rød i kinnene og var skjelven i hele kroppen.

I esken lå det en sølvring med en liten blank stein. Denne skulle jeg bære frem til at han kunne gi meg en virkelig edel ring, som han sa. Forholdet varte selvfølgelig ikke så lenge, vi var unge og naive.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Sigmund flyttet fra bygda få år etter, og jeg hørte ikke mer fra ham. Allikevel var jeg informert om hvordan livet hans utartet seg, da hans foreldre fortsatt bodde like ved mine foreldre frem til de ble gamle og gikk bort.

Jeg har bodd i bygda vår hele mitt liv, og har siden ungdommen besøkt denne lille fjellknausen med jevne mellomrom. Da har jeg med termosen og rusler en tur for å nyte været eller for å få ro i sinnet.

I fjor sommer tok jeg en av disse turene. Var litt trist og lei, da jeg følte meg ensom og forlatt. Det var mange år siden jeg ble skilt, og barn og barnebarn bor et stykke unna. Jeg satte meg på fjellknausen og lente ryggen mot et gammelt grantre.

Mens jeg drakk kaffen min, rotet jeg i mosen med den andre hånden uten å tenke over hva jeg holdt på med. Med ett holdt jeg en liten sak i neven. Det gikk kaldt gjennom hele meg da jeg skjønte at det var ringen som jeg fikk fra Sigmund for 60 år siden.

Lær deg selv å spå

For meg var dette et vendepunkt i livet, og hva jeg kaller et hverdagsmirakel. Det var naturlig for meg å ta kontakt med Sigmund etter denne hendelsen. I dag er Sigmunds kviser byttet ut med fine rynker, og den edle ringen han lovet meg i vår ungdom, glinser så vakkert på min høyre ringfinger.

Hilsen lykkelig, gammel dame 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: