7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Ravnen

For omtrent 5 år siden fikk jeg et tydelig forvarsel fra "den andre siden"

Tips en venn på e-post

Det hadde seg slik at en venn av meg, Martin, og hans to sønner på 3 og 6 år skulle kjøre fra Oslo til Finnmark. Selv hadde jeg vært i Oslo på et møte og skulle hjem til Trøndelag. Da passet det fint at jeg kunne sitte på med Martin og Co.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Bare få uker før denne turen hadde jeg lest "Vi er ikke alene", av Margit Sandemo. Den handler om våre guider og hjelpere i åndeverden. Dette gjorde at jeg var bevisst på å se etter tegn fra mine hjelpere, for å få bekreftelser på deres eksistens.

Martin som hadde hentet en flott Mercedes i Oslo, og som også skulle kjøre langt, holdt en rimelig høy hastighet etter mototveien. Når vi hadde ca. 2-3 mil igjen, før vi var fremme til min hjemplass, skjedde det noe merkelig.

Plutselig ifra intet kunne jeg se en ravn som satt på veien 15 meter foran bilen. Ravnen forsvant like fort som den viste seg, ikke ved å fly, men ved rett og slett å dematrialisere seg og bli borte. Jeg fortalte dette til Martin, som ikke hadde sett noe fugl, og jeg skjønte at dette var et tegn om at det var fare på ferde. Jeg hadde fått et varsel, som måtte tas alvorlig. Jeg opplyste Martin om at i området som vi nå kjørte, er det masse elg som ferdes. Det var tidlig på kvelden og beitetid for elgen, så jeg sa ifra at jeg ville at han skulle senke farten.

Vi kjørte videre noen kilometer, og alt virket rolig. Martin glemte farten igjen, og plutselig kjenner jeg at det hugger tak nede i magen min, og jeg opplever en sterk frykt. Vi nærmer oss en sving og jeg snur meg mot Martin som sitter i førersetet og roper: "SENK FARTEN"!!! I det samme vender Martin seg mot meg og roper minst like høyt: "ELG"!!!. Og like etter svingen på passasjersiden, sto det en svær elgokse som nettopp hadde passert veien rett før vi kom dit.

Jeg er helt sikker på at hvis jeg ikke hadde fått dette forvarselet med ravnen, og fått Martin til å senke farten, så ville vi ha kommet akkurat til det tidspunktet da elgen befant seg midt på veien.

Så til alle som har lest dette, ta varslene dere får alvorlig, og takk for den hjelpen dere får!

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Trønderpia

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: