7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Onkel Påls begravelsessted

For mange år siden sa min onkel Pål til sin kone, at når han døde så ville han bli begravd på en spesiell kirkegård i distriktet. Han var gift med min biologiske tante, så jeg hadde ingen kjennskap til hans familie. Jeg tror at det var i det området han hadde sine røtter at han ville bli begravd, og her var sikkert også hans nærmeste begravd!

Tips en venn på e-post

Dette var noe han uttalte som ganske ung. Årene gikk, ting skjedde underveis, og min onkel og tante skilte seg. Etter en god stund fant min onkel en ny kvinne i sitt liv, og disse to ble etter hvert samboere. Om han noen gang fortalte denne nye kvinnen om begravelsesønsket sitt, vet jeg intet om.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

En dag var disse to på bilferie i Sverige, og på vei hjem frontkolliderte de. Min onkel døde momentant, mens hans samboer ble alvorlig skadd og havnet i koma over lang tid.

Da begravelsens tid var inne, ble min onkel begravd uten at hans samboer var til stede, for hun lå fortsatt i koma, og hans ekskone, altså min tante, hadde jo ingenting med selve organiseringen av begravelsen å gjøre. Det endte med at onkel Pål ble begravd på en helt annen kirkegård, på en helt annen kant av byen. Hvem som ordnet dette, vet jeg heller ingenting om.

Dette er nå nærmere 15 år siden, Det som er så merkelig, er at alt som hans datter og andre pårørende planter på graven hans, dør med en gang. Samme hva slags blomster som blir satt ned der, så visner de etter få timer. Min kusine, altså onkels datter, har også prøvd å skifte ut all jord et par ganger, men ingenting hjelper. Ingenting trives der. Det var da min biologiske tante plutselig kom på min onkels begravelsesønske.

Jeg tror at det er min onkels måte å si i fra på. Det var ikke der han skulle ligge. Men hvorfor bryr han seg om det?

Allikevel er det tydelig at dette ønsket han en gang hadde, som tydeligvis var viktig for ham, men som ingen visste om, har plaget ham inn i døden. Det var ikke der hans avdøde kropp skulle ligge! Og det sier han klart i fra om hver gang blomster blir lagt ned på graven hans.

Lilla

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.
                                                               

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: