7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Noen passer på meg

Da jeg gikk på det som den gang het gymnaset i begynnelsen av åttiårene, var det en sterk kristen vekkelse i byen jeg bodde i. Jeg var ofte i kirken sammen med kristne venner, og vi sang og bad. En fredagskveld skulle jeg være med på en såkalt bønnenatt.

Tips en venn på e-post

Jeg husker at vi var masse mennesker som sto i en stor ring, og vi holdt hverandre i hendene. Vi hadde muligens sunget, det husker jeg ikke sikkert. Men i alle fall så slapp vi hendene til hverandre, for vi skulle be, og noen flyttet seg litt rundt i rommet, husker jeg. Selv bøyde jeg hodet og ba, akkurat sånn som de andre gjorde.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Plutselig kjente jeg en sterk ”mannehånd” på min venstre skulder. Jeg løftet ikke hodet, men bare fortsatte med min bønn. Samtidig var jeg overbevist om at det var Tom, den gutten som hadde stått ved siden av meg, som ba for meg. Han var en stor, kjekk, gutt som var flere år eldre enn meg. Hvor lenge hånden lå på skulderen min, har jeg ingen idé om, men i hvert fall så lettet trykket av hånden etter en stund. Trykket ble på en måte svakere og svakere, og til slutt var ”hånden” borte. Dette husker jeg veldig godt at jeg stusset over, for det var en merkelig måte å ta bort hånden på, syntes jeg.

Da bønnen var over, og jeg snudde meg for å gi Tom et smil, hoppet hjertet mitt. Tom sto langt borte fra meg, og han var ennå opptatt med sin bønn. Han kunne aldri nådd fram til min skulder!

Da ble jeg fylt av en kjærlighet og takknemlighet som jeg aldri har kommet over. Jeg følte at jeg fikk en beskjed om at jeg ble passet på. Jeg har aldri vært i tvil om at det sterke trykket kom fra ”noen som passet på meg”.

I ettertid har jeg vært igjennom flere kriser i livet mitt, og når det har vært som mørkest, så har ”håndtrykket fra den natten” dukket opp og gitt meg styrke igjen og igjen..

Denne sterke ”overnaturlige hendelsen” var det første ”beviset” på at jeg ikke er alene...

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Liv Hege Refsdal

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: