7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Når sjelen tar farvel

Min kjære slektning var døende. Jeg satt sammen med andre i familien og en sykesøster. Et par dager tidligere hadde jeg stått på for at en i familien som satt i fengsel skulle få komme og ta avskjed.

Tips en venn på e-post

Han kom sammen med to politimenn. De sto på gangen og ventet mens mannen fikk en fin avskjedsstund.

Mens jeg sto og holdt min kjære slektning i hånden, kjente jeg plutselig at hun sto rett bak meg og en gledesstrålende følelse gikk rett gjennom meg. Telepatisk sa hun: - Jeg er så glad for at du ordnet så han kom hit! Mens jeg fortsatt hadde den gledesstrålende følelsen i meg, ropte jeg høyt av glede: - Nå er hun gått!

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Etter hennes død har jeg telepatisk fått mange råd og trøst fra henne. En ung kvinne jeg kjente begikk selvmord. Da jeg fikk høre om det, gikk jeg samme natten fortvilet frem og tilbake i stua, da jeg med ett fikk ”se” henne. Hun gikk liksom ut av sin fysiske kropp og ”fløy” gledesstrålende oppover. Selv om hun hadde lagt det fysiske legemet igjen, var hun akkurat lik seg selv, men hun var skinnende av lykksalighet! Også denne kvinnen har bidratt til at jeg fikk hjelp en gang etter at hun gikk bort.

En ung mann kjørte over katten min med vilje mens skrekkslagne folk sto og så på. De fikk ringt etter dyrlege, som kom etter få minutter, men han måtte bare avlive katten. Jeg sørget forferdelig. En kveld satt jeg i garasjen og tok en røyk. Da kom plutselig katten ”flygende” mot meg, strøk meg over kinnet og sa telepatisk: - Du må ikke sørge sånn!

En hund jeg hadde måtte avlives. Samme dagen som det skjedde, ”så” jeg hunden komme inn under stuebordet ved føttene mine. Den så på meg og virket lei seg for at den ikke fikk kontakt med meg. Så snudde den og løp mot mitt barns rom. Det var det siste som ble sett av den.

Det står i Bibelen: Hvem kan si at dyr ikke har sjel? 

Synnøve

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: