7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mor ønsket kontakt med sin datterdatter

Disse hendelsene som jeg vil fortelle om her, strekker seg ett par, tre år tilbake i tid. De startet like etter mors begravelse, og de kulminerte ved at min datter tok kontakt med et medium.

Tips en venn på e-post

Mor hadde blitt gravlagt dagen før, og det var med en rar og vemodig følelse jeg hadde låst døra i det som en gang var mitt barndomshjem. Nå var jeg den eneste gjenlevende av oss fire som en gang hadde utgjort en liten, lykkelig familie.

Tanker og følelser raste i meg, mens minnene fra ulike episoder, merkedager og levd liv strømte på og ga meg en opplevelse av å være i et slags følelsesmessig vakuum. Sårhet og smerte vekslet med takknemlighet og glede over hva denne lille, store kvinnen hadde bidratt med, både i forhold til mitt eget, men også andres liv. 

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg kom hjem tidlig på ettermiddagen, og det var naturlig å tenne lys for mor. Hensunket som jeg fortsatt var i egne tanker og følelser, klarte jeg først ikke helt å oppfatte hvilken lyd det var jeg plutselig hørte, og heller ikke hvor den kom fra.

En runde i huset, avslørte imidlertid at lyden kom fra rommet min datter hadde mens hun bodde hjemme, men som nå sto tomt. Mors eiendeler hadde blitt satt dit inn, etter at vi hadde ryddet ut av rommet hennes på sykehjemmet.

Det var mors vekkeklokke som nå hadde begynt å ringe. Jeg stoppet klokken, og undret meg samtidig over betydningen og symbolikken i at klokken til en nylig avdød plutselig begynte å ringe.

Min datter var student på denne tida, og det var naturlig at hun overtok noen av mors eiendeler, også vekkerklokken. Hun kunne imidlertid etter kort tid fortelle at den oppførte seg noe underlig. Den kunne plutselig ringe, men også plutselig stoppe, selv med helt nye batterier.

Vi snakket ofte om klokken og undret om det var mors forsøk på å komme i kontakt.

Min datter flyttet etter endt utdanning til Oslo, og klokken ble med på flyttelasset. Siden den var noe uforutsigbar, ble den etter flyttingen liggende i en kommodeskuff.

Etter flere måneder i skuffen, begynte den en dag plutselig å ringe. Dette skjedde i en periode der min datter ofte kjente på nærværet av en feminin energi i leiligheten der hun bodde.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

I forbindelse med at hun skulle komme hjem på helgebesøk, var denne energien tilstedeværende hele tiden mens hun pakket. Og i følge min datter, kunne hun se et slags omriss av en person i sofaen, som om det skulle være noen som satt der.

Mens hun var her hjemme, ble det naturlig nok til at vi snakket mye om mor. Det vi etter hvert valgte å se som henvendelser fra mor, de var nå så mange og entydige at min datter bestemte seg for å kontakte et medium.

Denne tanken ble likevel ikke satt ut i livet før ca tre måneder senere, og da i forbindelse med at min datter ble sykemeldt og valgte å komme hjem.

En natt våknet hun av at noen sto bøyd over sengen hennes. Og igjen var det denne feminine energien, og fornemmelsen av at det var mor som var til stede i rommet.

Under kanaliseringen kom mor gjennom umiddelbart, og identifiserte seg med symboler som mediet ikke hadde forutsetning for å kjenne til.

Blant disse symbolene var et nydelig, lite sølvkors som mor hadde fått i dåpsgave, og som ble gitt videre til min datter da hun var liten. Det ble en sterk, men likevel god og oppklarende dialog mellom min mor og min datter.

Mor fikk bekreftet sin kjærlighet, spesielt til min datter, men også til oss andre i familien. Hun bekreftet at hun fortsatt vil være med og støtte oss på vår videre livsvandring.

Det har tydeligvis vært viktig for mor å formidle dette budskapet, da det ser ut som om det har gitt henne fred der hun er nå.

Min datter fikk bekreftet at hun er på riktig vei i forhold til framtidsplaner og drømmer, og at disse vil realiseres etter hvert. 

Mor hadde spesielt vektlagt at hun måtte lytte til hjertet, og være tro mot drømmene sine.

A.L.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

 

 

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: