7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Mitt møte med engelen Gabriel

Det begynte å bli ettermiddag, ungene var kommet hjem og spist middag. De satt inne og så på tv.

Tips en venn på e-post

Jeg hadde kjøpt planter som jeg gikk ut for å plante i kassene som skulle stå på terrassen. Så jeg gikk bak huset der jeg hadde krukker og jord.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Mens jeg sto der med krukkene og blomstene hørte jeg noe som kraslet i greiner og en skygge forstyrret høyre øye/side. Jeg sa til meg selv, slutt opp, det er ikke noe. Ble nesten litt irritert av dette, det forstyrret meg. Slik holdt det på tre ganger. Den tredje gangen snudde jeg meg og så oppe i skråningen min mot skogen.

Da så jeg et tre vokse opp uten blader med mange greiner, så utrolig stort det ble. Midt oppi denne kjempebusken/treet landet en gedigen flott engel. Engelen var så stor, så stor. Den var så vakker med lys kjole på. Mener å huske den var nesten hvit med nyanse i blå grønn. Ansiktet var der, men jeg kunne ikke se noen trekk der, liksom utvisket. Det var ingen tegn til å se om det var en han eller hunkjønn, men en feminin følelse fikk jeg. Ellers var den helt tydelig, kunne se at bena var bare.

Engelen sa han var Gabriel, og kom for å fortelle meg at min mor nå skal få lov til å dø. Gabriel fortalte meg at slik han viste meg vingene sine, var det korrekte for engler. Mange tegner vinger oppreist, men det er feil. De skal være sånn, høyt buet i toppen og være nedadslående. Så smuldret det hele opp i sakte film. 

Jeg ble helt lamslått, dette var så uvirkelig, men så virkelig på samme tid. Nå var jeg viss på at det fants noe konkret mellom himmel og jord, som jeg kunne gå inn og fortelle barna mine.

Jeg småløp inn og fortalte det. ”Nå er jeg ikke lenger gal og tror på det unaturlige, nå har jeg fysisk sett Gabriel og et tre vokse opp ut av intet”. Ungene begynte å le. Du er gal du mamma:=)

”Neida poengterte jeg, jeg sto jo bare å plantet blomster helt våken”. Vet dere hva engelen sa? Min mamma skal få dø nå. Jeg løper ned til sykehuset der hun ligger og forteller henne det”.

Jeg dro like etter ned til sykehuset til mamma. Da hadde hun allerede begynt å falle vekk. Hun kjente meg ikke helt igjen, men jeg fikk fortalt flere ganger til henne at Gabriel hadde sakt at hun skulle få dø nå, så vær klar for veien. Hun mumlet noe flere ganger til meg, men jeg vet ikke. Så falt hun vekk i koma, og dagen etter ved elvetiden døde hun.

Mens hun var i koma, før hun begynte hyperpustingen som er nummeret før døden, reiste hun seg med overkroppen opp i senga, strakte armene frem og sa:" jeg kommer, ta meg meg". Vi måtte holde henne tilbake for hun hadde uante krefter og ville fremover. Dette skulle ikke gått an fordi hun var i koma og nyrene hadde tørket opp, stivheten var der…..hvordan kunne hun greie dette?

Hun hadde vært i døden for flere år siden og da fortalte hun at hun hadde vært i en tunnel og i enden var det et gedigent lys som hun mente var Gud. Men da nådde hun ikke frem.

Tove

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: