7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Min mors briller

Min mor har stadig opplevd litt uforklarlige ting, og hun har opptil flere ganger sett avdøde. Hun har ikke alltid klart å tolke det hun har sett, men vi i familien har kommet fram til at hun skal ikke gruble så mye på det. Avdøde familiemedlemmer viser seg for henne, kanskje rett og slett bare for å vise at de er rundt henne, at de passer på henne, og de vil kanskje si på sin måte at de har det bra der de er. Det er jo fantastisk å vite?

Tips en venn på e-post

Min mor har opptil flere ganger sett sin avdøde far, som døde i en ulykke da hun var lita jente. At hun har sett ham, vet jeg at hun setter stor pris på.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

For en del år tilbake gjennomgikk min mor en såkalt enkel laser-øyeoperasjon, som ikke var vellykket i det hele tatt. Egentlig var den totalt mislykket. Det kunne endt med at hun ble blind, men det gikk heldigvis ikke så galt. Men det var ille nok, for hun har mye smerter, har blitt lyssky, og hun må gå med rådyre briller til enhver tid.

Briller som både fungerer som solbriller, lese – og ”gå” briller. Hun klarer seg rett og slett ikke uten dem.

For et par år siden dro mine foreldre en tur til sydligere breddegrader for å kose seg i varmen i en uke. Etter å ha solet seg en stund, ville min mor ta seg et bad. Hun koste seg i det varme vannet, inntil en liten bølge overrasket henne, og kastet brillene av henne.

Hun ble naturlig nok helt perpleks, og lette febrilsk etter brillene sine, uten å finne dem. Hun kom seg raskt opp av vannet, og fikk hentet min far som lå og leste under sin parasoll. Sammen lette de i vannkanten i håp om at brillene kunne ha blitt skylt i land. De spurte alle i nærheten om de hadde sett et par briller, men ingen kunne hjelpe dem.

Min mor var meget fortvilet, for hvordan skulle hun nå klare seg gjennom resten av ferien? Det var ikke bare å kjøpe seg et par solbriller av en av de ”innfødte” som solgte billige solbriller.

Etter å ha lett etter brillene i over en time, innså mor fakta. Hun var bunn fortvilet, og det var ikke mer de kunne gjøre.

De samlet sammen tingene sine for å gå tilbake til hotellet. Etter å ha gått et par hundre meter, stoppet min foreldre opp, og de trodde nesten ikke det de så, for inntil en stor stein var et par briller stukket ned i sanden.

Min mor gikk bort til brillene, og så til store overraskelse og glede at det var hennes briller! Hvordan hadde de havnet der? Stedet var ganske langt fra der hun hadde mistet dem, og det var tydelig at de var plassert i sanden, ikke bare blitt skylt opp på land.

Min mor fikk umiddelbart en sterk følelse av at noen var med henne, og hadde en sterk fornemmelse av at det var hennes far. Hun hadde aldri kommet over at han døde så brått.

Jeg er også overbevist om at ”noen” hjalp min mor. Hvor stor var sannsynligheten for at hun skulle finne brillene igjen? Disse brillene er alfa og omega for min mor, for at hun skal kunne fungere så optimalt som mulig. Og noen der ute visste det...

Lilla

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: