7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Merkelige tilfeldigheter

Noen hendelser er merkeligere enn andre og kan virkelig forbløffe oss og få oss til å tenke. Finnes det en skjebne? Er det tilfeldigheter eller noe annet som ligger bak at for eksempel to nordmenn treffer hverandre på ferie i Kina og finner ut at de er i familie?

Tips en venn på e-post

Jeg vil fortelle to historier der tilfeldighetenes mysterium kommer tydelig frem.

En gang jeg var i London, fant jeg ut at jeg ville finne en gammel utgave av boka ”Treasure Island” av Robert Louis Stevenson. Jeg tenkte at jeg sikkert måtte lete flere steder, men det gjorde ikke noe, for jeg elsker å tråle butikker med bruktbøker.

Jeg gikk inn i den første og beste jeg fant og begynte å lete under ”S” for Stevenson. Jeg fant andre titler av forfatteren, men ikke den jeg lette etter.

Jeg skulle til å gå, da blikket falt på en liten, rød skinninnbundet bok i hylla for ”A” til ”K”. Uten å tenke, plukket jeg den ned og åpnet den for å lese tittelen. Det var ”Treasure Island” av Robert Louis Stevenson. Den var helt feilplassert og uten skrift eller bilder på omslaget, men jeg fant den altså likevel.

Hvordan er det mulig at jeg, blant hundrevis av bøker, finner akkurat den jeg var på leting etter?

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

****

En annen gang, også i London, skulle jeg og min venn gå litt for oss selv og shoppe, og så møtes senere for å spise. Vi ble enige om at to timer var nok. Fulle av begeistring over å være i storbyen London, satte vi av sted uten å avtale noe nærmere hvor vi skulle møtes igjen. Vi hadde ikke mobiltelefon på den tiden, og var heller ikke kjent i byen. Da jeg var vel av gårde, kunne jeg ikke huske veien tilbake til der vi skiltes.

Vi fikk vel møtes ved hotellet som lå litt utenfor London, tenkte jeg. Da to timer var omme, og jeg hadde beveget meg langt vekk fra de vanligste turiststedene (jeg hadde tatt både buss og drosje for virkelig å utforske London), gikk jeg inn i en ostebutikk. Der sto vennen min og betalte for en pakke ost. – Der er du, ja, sa jeg og gliste. – Tenkte jeg ville finne deg her. Han ristet forbløffet på hodet.

– Hvordan fant du meg? Og så etter nøyaktig to timer? I en ostebutikk, av alle steder? Jeg visste ikke. Jeg bare nøt den rare følelsen du får når noe underlig og magisk skjer i hverdagen. London er en av verdens største byer.

Min venn og jeg hadde reist rundt på måfå, men til avtalt tid befant vi oss altså på det eksakt samme stedet. Er det ikke rart?

Linda

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.            

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: