Startsiden partner

7900 1400
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Kjærlighetsfuglen

Jaco var en nymfeparakitt. Han var en skjønnhet, hvit med gult hode. Jeg fikk ham av en familie, som ikke kunne ha ham lengre. De sa at han var aggressiv, at han skrek og angrep dem.

Tips en venn på e-post

I begynnelsen lot jeg Jaco være i fred, bare ga ham mat og vann. Da jeg vasket buret, trykket han seg opp i et hjørne og skrek. Så begynte jeg å hviske til ham. Da satt han stille og lyttet. Jeg fortalte hvor
vakker han var og at jeg var veldig glad i ham. Så sang jeg for ham, det vil si, jeg nynnet lavt. Etter hvert sluttet han å skrike.

Jeg flyttet buret bort til vinduet så han kunne følge med på det som skjedde ute. Han begynte å rope til folk som gikk forbi. En dag hørte jeg at han sang.

Jaco likte godt å se på TV, særlig programmer om fugler. En natt våknet jeg av at han skrek. Jeg sto opp for å se hva det var. Det var naboen som kjørte fórhøsteren, og lysene fra traktoren traff buret. Jeg tok Jaco inn på soverommet. Det var lenge før jeg fikk roet ham ned.

Han var veldig redd for høye lyder. Da jeg så filmer på TV, der det var mye skyting og bråk, måtte jeg skru ned lyden, ellers ble han hysterisk.

Vi ble gode venner. Om morgenen lot jeg buret stå åpent. Da fløy han ut, satte seg på skulderen min, gned nebbet på kinnet mitt og nappet meg i ermet. Alt for å vise sin kjærlighet.

Da de forrige eierne kom på besøk, ble Jaco sint, skrek og gikk til angrep. Han roet seg ikke før de var gått.

Jaco og jeg sang sammen. En av sangene han likte godt var: “Småfuglen satt på grønne gren”. Da stemte han i for full hals.

Etter hvert begynte vi å kommunisere gjennom tankene våre. Jaco fortalte at de forrige eierne snakket så høyt, og med sinte stemmer. Barna ertet ham og ristet i buret. Det var på grunn av dette at han ble sint.

En kveld var Jaco usedvanlig stille. Han fortalte at han kom til å forlate meg. Han skulle “guide” en mann over på den andre siden. Da jeg skulle løfte teppet av ham morgenen etter, lå Jaco død i bunnen av buret. Da ringte telefonen. Det var kusinen min som fortalte at svogeren min var død om natten. Han hadde vært alvorlig syk av kreft. Jeg er sikker på at han fikk et vakkert følge over på den andre siden.

Kelly

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss:

Startsiden samarbeider med Magic.no for å gi våre brukere et bredere tilbud, og det er Magic.no som er din kontraktspartner for innholdet på denne siden. Startsiden får en andel av inntektene som genereres av brukerne på Startsiden.no