7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Jeg så ikke tegnene

Jeg er en person som har drevet mer eller mindre rovdrift på meg selv gjennom flere år, uten at jeg har skjønt det selv. Ved siden av full jobb i skolen har min store lidenskap vært å skrive. Jeg har skrevet flere bøker, jeg skriver noveller for ukeblader, og jeg har skrevet sanger og taler for folk i mange år.

Tips en venn på e-post

De siste årene har jeg hatt voldsomme migreneanfall som har vart i opptil én uke av gangen, og da har jeg selvfølgelig ikke klart å gjøre noen verdens ting. Ingen medisin har hjulpet, og jeg (og ingen andre) har skjønt hva det har kommet av.

Som datter av en ”naturmedisiner” har jeg lært mye om kroppen min, om hva jeg tåler, og hva jeg skal holde meg borte i fra. Allikevel kom disse voldsomme migreneanfallene med jevne mellomrom.

Da siste vinter var på hell, og våren sto for døren, var det på tide å sende inn annonse til lokalavisa igjen om at jeg skriver sanger til alle anledninger. Den samme annonsen som jeg hadde sendt inn i ti år.

Jeg gikk inn på nettsiden til avisa, og jeg ble veldig overrasket og egentlig litt sur, da jeg så hvor dyr annonseringen var blitt. Det var underlig, tenkte jeg. Men så sendte jeg allikevel inn en annonse som skulle komme torsdagen etter. 

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Dagen kom, men ingen annonse var å se. Jeg ringte min mor og lurte på om hun kunne finne annonsen, men det kunne hun ikke. Jeg kontaktet avisa og sa jeg ikke fant den, og jeg fikk beskjed om at den stod på den siden som reklamen var, altså ikke under ”arbeid utføres”, som den alltid hadde gjort.  

– Men det er jo ikke et menneske som kan se den lille annonsen min der, sa jeg til damen.

Og damen undret seg faktisk litt selv, og hun sa seg enig.

- Da skal du få en gratis annonse til lørdagen, sa hun. Jeg gikk med på det.

Da lørdagen kom, var det ingen annonse i avisa, og da jeg kontakten damen, ble hun helt paff. Hun kunne ikke begripe det, men hun hadde faktisk glemt å sette inn i annonsen min.

På det tidspunktet begynte jeg å tenke litt, husker jeg, men enda så tok jeg ikke hintet.

Damen sa at siden jeg satte inn annonser så ofte, så kunne hun hjelpe meg å sette opp fem dager utover våren, på de dagene som kunne vise seg å være best. Jeg takket ja, og vi brukte litt tid på dette.

Noen dager gikk, og jeg fikk besøk av en dame som heter Torill. Jeg hadde møtt henne kun én gang hos en felles venninne, og hun lurte den gangen på om jeg kunne hjelpe henne å formulere en kontaktannonse for henne. Jeg sa ja til det.

Da hun kom, ble vi sittende å prate litt i skrivestua mi, og på en eller annen måte registrerte jeg at hun ”senset” at det var et eller annet i rommet.

Siden jeg selv har en sterk indikasjon på at det er ”noe” i skrivestua mi, så spurte jeg henne rett ut om hun følte at det var noe/noen der. 

- Ja, svarte hun.

- Hvem er det? spurte jeg.

- Det vet jeg ikke, men det er noen som ikke vil at du skal gjøre det du gjør, sa hun.  

- Gjøre hva da? sa jeg mens hjertet banket.

Torill ble stille en stund før svaret kom:

- Du skal ikke skrive sanger.

Jeg tror jeg gipset høyt, og hjertet begynte å slå fortere.

- Du skal gjøre noe annet, fortsatte hun.  

Jeg tror du skal skrive noveller.

Da hun sa det, sto tårene i øynene mine. Hvordan kunne dette fremmede mennesket vite noe om dette? Hun måtte ha klart å tolke helt rett fra denne energien som var i skrivestua mi. Det var helt utrolig!

Jeg takket henne varmt for formidlingen, og innen hun var ute av gårdsplassen, hadde jeg sendt en mail til lokalavisa om at jeg trakk tilbake all annonsering, fordi jeg ikke hadde tid til å skrive slike ting lenger.

Etter at jeg hadde sendt den mailen, følte jeg meg straks fysisk lettere og mye gladere, og jeg takket ”energien i skrivestua” for den klare beskjeden jeg hadde fått. Jeg ”unnskyldte meg også” for at jeg ikke hadde tolket tegnene selv.

Og det som nå har skjedd i ettertid, er at jeg har ikke hatt store migreneanfall siden.  Og jeg er gladere, for jeg har mer tid til å skrive det jeg har mest lyst til. Nemlig noveller.

Og jeg tenker …. Klarer du ikke å skjønne at viktige beskjeder blir gitt deg fra den andre siden, så kan den du minst aner komme å tolke det for det for deg. Fantastisk!

Lilla 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.