7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hva skjer i nr. 19?

Nr. 19 er et stort, grått murhus i fire etasjer. Det ble bygget i 1950 årene og har hatt mange eiere. Hilde og Rolf kjøpte huset for åtte år siden. Huset har en stor hage som de tre barna kan leke i. De har vært en lykkelig familie, men etter at de flyttet hit, begynte ting å forandre seg. Det ble mye krangling og ufred.

Da jeg besøkte dem, og kom inn i stua, følte jeg en tung stemning. Barna begynte å få mareritt om nettene, og Johan på sju år begynte å gå i søvne. Han torde ikke å være alene i huset, så jeg var ofte der med ham. Lillesøsteren drømte om en liten jente som ville ha sengen hennes, og kom ofte ned for å sove i foreldresengen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Så skulle familien på ferie, og jeg skulle passe de to kattene og en papegøye. Hilde fortalte at en av kattene oppførte seg underlig. – Du må være forsiktig, for begge kattene er gravide, men det er lenge igjen til fødselen, sa Hilde. Dagene gikk, så fikk den første katten unger, fire nydelige nøster. Jeg fikk ordnet seng til dem, og alt var bare idyll. Like etter fikk den andre katten unger, et nydelig, loddent nøste.

En morgen jeg kom dit, var komfyren på kjøkkenet ”død”. Det var stadig lyspærer og TVer som gikk i stykker, men jeg stusset over komfyren, som var helt ny.

Etter hvert følte jeg at jeg ikke var alene, særlig på loftet, der barna hadde soverommene sine.  Da jeg gikk forbi rommet til Johan, sto alltid døren hans på vidt gap. Jeg lukket den, men det samme skjedde igjen. Jeg følte at ”noe” var på rommet, gikk inn, men det var naturligvis tomt. En kveld jeg skulle opp til papegøyen, var forings- og vannautomaten løsnet og kastet langt bortover gulvet. Da jeg gikk forbi Johans rom, følte jeg en forferdelig kulde fra den åpne døren. Jeg lukket døren og gikk ned, sa god natt til kattene og gikk hjem.

Dagen etter, da jeg kom inn i stuen, så jeg at sengen til den ene av kattene var tom. Hun hadde flyttet kattungen. Da jeg kom bort til den andre kattesengen, var den full av blod. Kattemor hadde drept ungene sine. Jeg ringte til Hilde, som ringte dyrlegen. Han mente at katten var blitt skremt av noe, men oppførselen var så unormal at katten måtte avlives. Hildes svoger kom og hentet katten, som gikk rolig inn i buret. Jeg gravde ned kattungene i hagen.

Fant den andre katten under sofaen og fikk lokket den opp i kattesengen igjen. Gikk opp til papegøyen. Der lå foringsautomaten på gulvet igjen. Papegøyen ble sluppet ut og satt på skulderen min og koste seg. Jeg satt en stund for å se om alt var normalt. Døren til Johans rom sto åpen, og jeg følte kulden og ”noe” som strøk forbi. Så var alt rolig en stund. Papegøyen fikk mat i en skål på gulvet, og jeg laget en tåteflaske som jeg ga den vann av.

En kveld jeg skulle gå hjem, begynte vingene på taklampen å gå rundt, selv om den var slått av. (Lampen har fire lys og vinger som går rundt). Vingene beveget seg fortere og fortere. Jeg sto som lamslått og kikket på den. Jeg følte at jeg ikke kunne gå før den hadde stanset, og til slutt begynte den å gå saktere og stoppet helt.

En morgen jeg gikk forbi huset, fikk jeg se en katt som satt ved porten. Det var den døde katten. Jeg bøyde meg ned for å stryke den, og den var iskald. Katten fulgte meg et stykke før den ble borte. Det samme skjedde dagen etter.

I dag ringte Johans mor fra jobben og spurte om jeg kunne gå bort til Johan. Han var syk og redd for å være alene. Han satt i sofaen da jeg kom. Han torde ikke gå inn på kjøkkenet, for det var noen der. Da jeg kom inn, så jeg konturene av ”noe” mot vinduet.

Er det noen som kan fortelle meg hva som skjer i nr. 19?

Veronica

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: