7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Hva er døden?

Alle har en redsel for noe, det kan være for sykdom, insekter eller høyder. Veldig mange er redde for å dø. Jeg har alltid vært åpen for det meste og tror at alt er mulig. For fire år siden døde kjæresten min av kreft, bare 20 år gammel..

Tips en venn på e-post

Før han døde, fortalte han meg at han ikke var redd for å dø, men at han så på døden som et hvilested hvor man gjenopplever de mest fantastiske øyeblikkene i sitt liv. Jeg syntes det var utrolig fint å høre hans innstilling til døden og jobbet for at han skulle få så mange fantastiske opplevelser som mulig den tiden han hadde igjen. 

Årene etter at han døde var tunge. Det var vanskelig å smile, gå på skolen og holde karakterene der de burde være. Min far fortalte meg at han hadde lyst til å rense huset, fordi han syntes det var alt for urolig å være der. Jeg ble med på å møte den damen som skulle gjøre dette. Da jeg så henne, kom hun rett bort til meg og ga meg den varmeste klemmen jeg noen sinne har fått. Hun sa: "- Jeg har en utrolig viktig beskjed til deg, og det er kun på grunn av deg jeg er her. En ung gutt har kommet til meg i flere dager nå og bare snakket om deg." Jeg skjønte selvfølgelig med en gang hvem denne gutten var. Selv om jeg var åpen, var jeg også litt skeptisk. Dette var tross alt en fremmed kvinne, som jeg ikke visste om jeg ville slippe så nær meg.

Vi satte oss ned på sengekanten min, og hun fortalte meg i hans ord hvordan det var å være død:
"Her eksisterer ikke tid og sted. Vi hater ikke eller bærer nag. Vi er ett, vi er det lyseste lyset. Alle her er som en stor familie."

Han fortalte at jeg måtte åpne opp for ting som kom til meg, at han alltid var rundt meg, at jeg ikke måtte gi opp drømmene mine, og at han ville møte meg på den andre siden en dag. Han fortalte meg at meningen med livet var å finne meningen med livet.

Det er vanskelig å forklare en slik følelse du får i kroppen når du forstår at alt rundt deg gir mening, at du aldri er alene, og at du kan stole på magefølelsen din. Etter denne opplevelsen fikk jeg et helt annet syn på livet. Jeg skjønte at døden er ingenting å frykte. At vi skal dø, er jo det eneste som er sikkert i livet. Jeg virkelig tror at alle kommer til dette lyset uansett hvilke fryktelige handlinger man har gjort på jorden. Jeg lever i troen på at alt vondt og godt som skjer i livet, gir oss lærdom om hva som er rett og galt, og slik vil det alltid være.

Jeg VET at vi kan klare alt vi drømmer om, jeg VET vi aldri noen sinne er alene, og jeg VET at hvert eneste valg du tar i livet er det rette valget.

Hva er døden? Det er livet, det er lyset, det er skjønnheten! Døden er ikke det minste skremmende!

Karoline

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: