7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Hendelser fra min barndom

Dette er to utrolige hendelser fra min barndom for ca. 50 år siden. Jeg kunne skrevet bok om alt det rare jeg har opplevd fra jeg var liten og frem til i dag. Det er vanskelig å velge hvilken som er den beste historien, da alle er meget uvanlige etter mitt skjønn.

Tips en venn på e-post

Barndomshjemmet mitt lå i ei avsides lita grend i Trøndelag. Av og til ”forsvant” jeg inn i andre dimensjoner/verdener. Jeg klarer ikke å huske alle detaljer, men jeg glemmer aldri et småfolk jeg besøkte av og til.

Mora i huset sto og styrte med sitt ved kjøkkenbenken, samtidig som ungene lekte og sprang rundt omkring som unger flest. Jeg følte meg veldig velkommen, og konas intense blikk studerte meg oppmerksomt mens hun sto og kjevlet ved benken. Den gode, litt gammeldagse og fredelige atmosfæren var spesiell.

En annen gang ”forsvant” jeg under jorda, og plutselig sto jeg utenfor en svær og gild gård. Det var gjestebud, og det lyste frå vinduene. Jeg kom inn i ei svær stue der det satt mange folk ved langbordene.

Over et bord hang ei lysekrone, maken til den farmora mi hadde i den ”virkelige” verden, i stua hennes over oss. Jeg ble leid bort til bordet av min døde oldemor. Først trodde jeg det var farmor, for de var veldig like hverandre, men det var nok mora hennes har jeg sett på bilder etterpå.

Oldemor døde noen få år tidligere. Jeg hører ennå mumlingen da de døde satt og snakket. Men stemningen var veldig god og fredelig, og jeg følte meg veldig velkommen. Jeg synes det er rørende at oldemor snakker med meg!

Anonym

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: