7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Min mormor

Jeg har gjennom hele mitt liv, og fram til mormor døde, hatt et fantastisk forhold til henne. Hun døde da jeg var 20 år, og savnet etter henne sitter enda i meg, og til tider gjør det veldig vondt. Men jeg har liksom hatt henne nær meg selv om hun har vært borte...

Som lita jente opplevde jeg mange gode stunder sammen med mormor. Hun tok seg av meg på alle vis, hadde meg på fanget i gyngestolen, der hun sang og fortalte historier. Noen ganger bare strøk hun meg over ryggen til jeg sovnet. Tiden sammen med henne var verdifull for meg, og hun lærte meg mye. Hun var alltid til stede, og hadde stor tålmodighet. Hun lært meg å hekle og sy.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Så til en opplevelse jeg hadde i 1991. Samtidig med at jeg fikk mitt andre barn i august 1990, hendte det mange forunderlige ting. Det var nesten som min kontakt med åndeverdenen ble sterkere. Jeg merket det også på gutten. Ofte så han på meg med de mest forunderlige øyne og smilte mot meg. Så kunne han se ut i løse luften eller i taket, peke og le, og ga uttrykk for at han så ”noe”. Har mange ganger tenkt at hans kontakt med den andre siden har vært sterkere enn min. Etter hvert ble han som en budbringer. Noe jeg ikke forsto med det samme.

Hver kveld etter sengetid prøvde jeg å skrive om dagens hendelser, og hva vi hadde opplevd. Jeg hadde nesten skrevet ferdig kveldens tekst, da jeg merket at hånden min dras mot venstre side i boken. På den siden var det ledig plass til å skrive. Uten forvarsel var det som om hånden min ble styrt av noe, eller noen, og jeg skrev linje etter linje med en fremmed skrift. Jeg ble redd, og forsto ikke hva dette var. Med ett var redselen borte, samtidig som skriften ble mer forståelig. Jeg så at det ble henvist til et sted i Bibelen med både kapittel og vers. Etter det kom beskjeden: - Du må ikke være redd! Kom snart tilbake til meg. Hilsen din kjære bestemor. Da brast jeg i gråt, og jeg prøvde å ta dette innover meg som best jeg kunne, selv om det var vanskelig.

Tiden gikk, og jeg tok i mot mange sider med hilsninger fra mormor og andre døde. Dette skremte meg i perioder, men etter hvert kom jeg over en bok, der en person beskriver dette fenomenet. Hun hadde opplevd det selv, og var et medium for sin mormor.

Etter det har det blitt flere utskrevne bøker med tekst, i form av hilsninger og dikt. Disse har vært til stor glede for meg i mange år. Gjennom denne skriften, som jeg etter hvert skjønte var automatisk skrift, har jeg tatt i mot mange beskjeder og hilsninger. Mye har vært relatert til Bibelen, og jeg skjønner at jeg skal tolke teksten på min måte. Så er det alltid godt å få en hilsen fra mormor som betydde så mye for meg. Da vet jeg at hun er sammen med meg.

Karina

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: