7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Gjenferdet Sofie i Steigen

I Steigen i Nordland må en familie dele hus med den tidligere eieren, Sofie, som døde for flere år siden.

Tips en venn på e-post

Hun er for det meste stille og rolig, men hun kan også lage bråk, slik hun gjorde da naboen fikk saget ned 6-7 trær som stengte for utsikten hans. Sofie likte det lite og bestemte seg for å følge med på vedlasset hjem til naboen. Der huserte hun i flere dager før hun trakk seg tilbake, hjem til huset sitt.

En annen episode handler om Lille Ragnhild på 3 måneder som lå i kurven i andre etasje. Mor Berit hadde kledt på henne lue og votter. Senere går hun opp for å se til babyen – og da er vottene og lua tatt av, og babyen er varm og god. Sofie har nok sett at det ble for varmt for lille Ragnhild.

Ved neste anledning fylte storebror Magnus 5 år og Berit ga ham presangen hun hadde liggende oppe i et skap. Magnus takker, men sier:

- Jeg visste jeg skulle få denne bilen, for den gamle dama som bruker å være her, har vist meg den.

Sofie er ofte ute, og når hun kommer hjem, kan en høre hun lukker døra og henger fra seg yttertøyet. Oppe i et skap på kjøkkenet har Berit ei skål med twist. En morgen hun kommer ned på kjøkkenet, lukter det sjokolade og hunden ligger og ser svært tilfreds ut. På golvet ligger strødd twistpapir, men den tomme skåla står på plass oppe i skapet. Hunden kan ikke ha tatt ned skåla og heller ikke trukket papiret av sjokoladen, så hvem andre kunne ha gjort det enn Sofie?

Berit har invitert meg til å overnatte der, og det må jeg vel ha mot til – tror jeg. Hun sier at en gammel dame kommer til å stryke meg på kinnet før jeg sovner, og det må jo bli en god følelse.

Steigenværing 

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: