7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Fra skepsis til overbevisning

Jeg har en datter som er opptatt av paranormale ting. Hun så en interessant annonse i avisen på en mann, som virket mer som en spåmann enn et medium.

Tips en venn på e-post

Vi tok turen til ham sist sommer. Mannen var litt trinn, men så aldeles vanlig ut. Han forklarte at det var hans døde far som hadde tatt kontakt med ham en gang og spurt om han ville være medium. ”- Det var med andre ord sjelen til hans fars som "gjorde jobben, " tenkte jeg skeptisk.

Jeg ble litt tatt på sengen da mannen spurte hvem jeg ville kontakte. Jeg var uforberedt på at man skulle kontakte noen, og en avdød attpå til!

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Først spurte jeg etter min onkel. En gammel krigsseiler som vandret hen for noen år siden. Da mediet sa at han ikke kunne få kontakt med min onkel, så luktet det svindel.

Ok, vi fikk prøve bestefar da! Jeg kjente jeg ble irritert, for jeg likte ikke å sitte her å tulle med minnet til en jeg hadde vært glad i.

Mediet bekreftet at bestefar var der og lurte på hva jeg ville spørre om. Jeg var ikke så forberedt, så jeg spurte hvordan bestefar hadde det der han var. Mediet forsikret at han hadde det helt fint.

"- I stedet for at jeg spør så mye, kanskje det er noe han vil si oss? " spurte jeg.

"- Han sier han er veldig glad i dere. Han foreteller om den perioden din datter var mye alene og hadde dukken som benet falt av. Du og kompisen din måtte ”operere” for å få benet til å henge på", fortalte mediet.

 Nå ble det mere interessant. Datteren min ble tydelig forskrekket. Hun husket sikkert ikke "operasjonen", men hun husket nok dukken med den kjempedårlige reparasjonen på benet. Hvordan kunne han vite dette?

Så kom detaljer om slektninger jeg ikke kan navngi her.

Jeg spurte om den lille "forretningen" jeg hadde, og om det ville gå bra med den.

Mediet nikket, rolig. "- Den vil vokse. Det har den forøvrig gjort, om ikke så mye”, svarte han.

Mediet bekreftet at det nå også var en annen person til stede, en kvinne! Jeg lurte på hvem det var. Jeg fikk både fornavn og etternavn, som jeg ikke kan gjengi her. Jeg visste ikke hvem kvinnen var, men etternavnet hennes er i min fars slekt.

"- Du kjenner henne ikke. Hun er en venn av familien din og gikk bort allerede på 30/40 tallet. Hun er snakkesalig. Kvinnen står på din venstre side,” fortsatte mediet. 

Jeg hadde en stund kjent en kraftig kulde som minnet om kaldluften som slippes ned over frukten i butikkene. Kaldluften var bare på min venstre side. Jeg satt og holdt hånden på nakken, så det ikke skulle være så kaldt.

Jeg så godt etter om vinduet sto på gløtt, om det var trekk fra ventiler eller aircondition som forårsaket dette, men ble ikke klokere av det.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Da skjedde noe utrolig. Jeg hørte en dame snakke i vei på min dialekt. Tydelig taletrengt. Jeg kjente med håndflaten under bordet. Var det noen skjulte høytalergreier? Ingenting der! Dessuten kom lyden fra midt i mellom oss, ut fra løse luften!

Jeg så på min tause datter. De mørke øynene hennes kikket skremt på meg. Ingen av oss sa noe. Senere bekreftet min datter at hun også hørte samtalen mellom mediet og damen. Det var som å høre en mobil på en armlengdes avstand. Fikk bare tak i noen ord, men hørte allikevel summingen av pratingen.

Damen kom ikke med noen store beskjeder, men bekreftet hvor lenge jeg skulle være i den jobben jeg har, pluss jeg fikk vite litt om reiseplaner. En hyggelig dame!

Mine foreldre var skilt for mange år siden. Min mor fant en ny mann som faktisk var svært hyggelig. Jeg kaller ham Jon. For ikke lenge siden døde han brått.

Jeg ba mediet om å få snakke med Jon. Han var der med en gang.

"- Hva døde han av?" spurte mediet meg. Jeg kom ikke på det med det samme, men husket at det var en infeksjon. ”

- Det var kreft i prostata", bekreftet mediet. Ja visst, det stemte jo! Jeg syntes det var litt pinlig at jeg ikke kom på det med det samme. Infeksjonen kom fra den aggressive kreften.

- Jon er innom din mor ganske ofte,” sa mediet.

Så kom en lang tirade om hvordan min mor snakket til et bilde av Jon når hun føler behov for det. Han sa også at en mann de begge hadde kjent ringte til henne, og var en liten beiler, men at Jon hadde ikke hadde noe mot det.

- Jon er også veldig glad for at du kontaktet meg, for han fikk ikke tatt farvel ettersom han døde så fort”, sa mediet videre.

Det er også en del ting jeg ikke kan skrive om, for det er så detaljert og personlig, rettet mot min mor.

For et par uker siden ringte jeg til min noe skeptiske mor. Jeg fortalte henne alt om Jon, og det ble stille i andre enden. Det stemte jo hva mediet hadde sagt, og det var ting som heller ikke jeg kjente til.

Jeg sa at Jon ofte var innom henne. Han hadde sagt til mediet at han ønsket å gi henne et tegn på at han var der, men var redd for å skremme henne.  Jeg sa til Jon under seansen at jeg syntes han skulle gjøre det, men ikke vise seg for henne. Det ville bli for sterkt. Bare et lite tegn...

Mens jeg fortalte dette til min mor i telefonen, avbrøt hun meg plutselig og sa:

" - Det er noen som banker på døren. Jeg skal bare se hvem det er!"

Det hendte jo at nabokoner kom innom på besøk, men de pleide å ringe på.

Om litt kom hun tilbake og sa at det var ingen der. Kan du få det mer servert på et fat, mamma? sier jeg bare da.

Dette var en kortversjon av mitt møte med mediet fra Bergenstraktene. Jeg syntes det var såpass spesielt at jeg sparte nummeret hans på mobilen.

Helge Dahl 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: