7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Forvarsler

Dette skjedde den skjebnesvangre datoen 22. juli 2011. (Men at dette var en” skjebnedato”, visste vi jo ikke da). Vi er en familie på tre som skulle på ferietur til Nordvestlandet, der mannen i huset kommer fra.

Tips en venn på e-post

Vi bor på Østlandet, så vi hadde en lang kjøretur foran oss. Men vi er glade i bilturer, så vi så fram til å nyte den og kose oss under reisen.

Med en gang vi hadde begynt å kjøre, møtte vi to likbiler ved en rundkjøring.  Etter noen timer til i bilen, møtte vi enda en slik bil. Vi stoppet i Gjøvik for å møte noen familiemedlemmer vi skulle kjøre i følge med, og like før vi kom fram til det endelige stoppestedet vårt, var det enda en likbil som passerte oss på veien. Nå begynte vi å bli bekymret. 

Kunne dette være tegn på at noe ille skulle skje? Vi er jo noe overtroiske, så vi spekulerte på om noen prøvde å si oss noe. Da vi hadde passert den siste likbilen, hadde vi også "mistet" bilen vi kjørte i følge med av syne. Kunne det ha skjedd dem noe? Vi syntes i det hele tatt det var litt ekkelt at vi på reisen vår opp til familien til samboeren min stadig vekk skulle se likbiler.

Bilen vi kjørte i følge med, dukket etter hvert opp. (De hadde bare stoppet for å skifte sjåfør). Vi pustet lettet ut. Tenkte deretter ikke noe mer på dette med bilene. Helt til vi hadde kommet frem til de vi skulle feriere hos. Jeg satt på stuegulvet og lekte med sønnen vår, som på denne tiden var et drøyt år gammel. TVn sto på i bakgrunnen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Vi lekte med noen duploklosser, og jeg satte de sammen uten å  tenke på hva jeg egentlig laget. Da jeg kikket ned på hendene mine, så jeg plutselig at jeg hadde formet legoen til et kors. Jeg fikk frysninger, da TV-sendingen i neste øyeblikk ble avbrutt av en direktesending, der de viste uvirkelige scener av kaos og mennesker som løp skrekkslagne rundt i gatene.

En bombe hadde gått av i regjeringskvartalet i Oslo. Vi skjønte med en gang ikke helt hva som hadde hendt, og alvoret i situasjonen, men resten av den tragiske historien er jo vel kjent.

Etterpå har vi ofte snakket om hva vi opplevde før terrorangrepet. Hadde vi mottatt noen slags forvarsler, eller var dette, som mange kanskje vil hevde bare tilfeldigheter?

Vennlig hilsen 3 på biltur

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: