7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Forvarselet

Opp igjennom årene har jeg stadig opplevd hendelser som ikke så lett lar seg forklare...

Tips en venn på e-post

Den nærmeste familien min vet om dette, og det er også flere av mine familiemedlemmer som ”sanser” en god del fra den andre siden. Jeg har også nære venninner som er på ”samme frekvens” som meg, men ellers snakker jeg lite om den andre siden, hvis ikke folk selv tar initiativ til det..

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Men en kveld rett før jul, fikk jeg besøk av ei gammel venninne som jeg ikke hadde snakket med på nærmere 15 år. Etter å ha snakket litt om løst og fast, så jeg på henne at det var noe hun hadde lyst til å fortelle meg.

”- Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at jeg kan snakke med deg om noe helt spesielt,” sa hun. ” - Jeg opplevde noe i fjor sommer, som var veldig skremmende.”

Så satte hun i gang med å fortelle hva som skjedde henne da hun var på en utenlandsreise i forbindelse med jobben, i en av Europas hovedsteder. Hun og tre andre kollegaer, som alle var i slutten av trettiårene, hadde nettopp inntatt en god middag, etter en lang arbeidsdag, på et av de gamle hotellene i byen. Det hadde vært hyggelig stemning ved bordet, og ingen av dem hadde hatt mer enn et glass vin til maten, for de skulle alle tidlig opp til en ny arbeidsdag dagen etter.

Heidi, som venninnen min heter, fant ut at hun ville forlate bordet en halv times tid før midnatt, slik at hun fikk den søvnen hun trengte. Hennes kollega Richard, fant ut at han ville gjøre det samme, og sammen gikk de to kollegaene bort til heisen. De hadde spist i restauranten som befant seg i første etasje, og de hadde begge rommene sine i femte etasje. Da dørene lukket seg, var det bare de to som stod i heisen sammen. I neste sekund skjedde det noe som Heidi aldri skulle komme til å glemme. Aldri før hadde hun sett eller hørt noe fra den andre siden, eller opplevd noe uforklarlig. Helt til denne dag...

Plutselig opplevde hun at tre menn i mørke frakker og mørke hatter, og med dystre miner, kom mot henne, rett ut fra ”intet”. De bare stod der foran henne med sine alvorlige ansiktsuttrykk, og stirret ut i luften. Heidi fikk en meget sterk opplevelse av død. At noen skulle snart komme til å dø...

Umiddelbart kjente Heidi en sterk dødsangst, for hun trodde at nå kom ”noen” for å hente henne over til den andre siden. Det så ikke ut som at Richard hadde fått med seg noe av dette, og da heisdøren gikk opp, forsvant de mørkkledde mennene i løse luften.

Heidi og Richard hadde rom i hver sin retning, men Heidi hadde overhodet ikke lyst til å være på rommet sitt alene nå. Siden de begge var gift, torde hun likevel ikke å spørre om Richard ville bli med henne. Hva ville vel ikke han tro.. De sa god natt til hverandre, og gikk til hvert sitt rom. Den natten sov Heidi veldig urolig, men ingenting skjedde.

Morgenen etter skulle alle de fire kollegaene møtes ved frokostbordet før arbeidsdagen startet.  Heidi møtte kollegaer som var oppløst i tårer.

”- Hva har skjedd?” spurte hun forskrekket.

”- Richard døde i natt,” hulket den ene. ”- Han døde i et epilepsianfall etter at han hadde lagt seg.”

Heidi skjønte der og da, at det ikke var hennes egen død hun hadde fått et forvarsel om, men sin kollega som hadde stått ved siden av henne.

”- Men hvorfor fikk jeg dette forvarselet?” spurte hun meg. ”- Richard var jo ingen nær person av meg. Jeg kjente ham ikke særlig godt en gang. Og ikke kunne jeg gjøre noe for å forhindre at han døde. Jeg visste ikke en gang at han hadde epilepsi.”

”- Nei, det er ikke godt å si,” svarte jeg.  ”- Men du sa tidligere i kveld at du føler det er så mange ting du ville ha gjort, som du aldri tar deg tid til. Hva tenker du om det?” spurte jeg.

Hun så på meg, og det virket som om hun forsto. ”- At jeg skal leve mens jeg lever,” svarte hun.
”- Bare du vet svaret,” sa jeg.

Jeg fikk en klar visshet om at hun hadde lært mye etter denne opplevelsen.

Hege

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: