7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Etterlysningen

En middelaldrende mann hadde forsvunnet sporløst i vår by. Han hadde forlatt bilen sin utenfor et varehus. Ingen hadde sett ham etter det. En synsk person, som ikke var beboer i denne byen, hadde laget et kart over et område som den savnede skulle ha beveget seg i etter forsvinningen. Dette sto trykket i avisen.

Tips en venn på e-post

Det var oppfordring til publikum fra politiet om å melde fra om noen dro kjensel på dette området.
På kartet var tegnet inn hus, kirke, bro over elv, skoleområde osv., som lå slik til i terrenget at det minnet svært om mitt eget boområde. Fargen på husene var nevnt, likeså den moderne kirkens utseende.

Jeg tok en tur med bilen for å forsikre meg om at dette stemte og fikk en følelse av at mannen nok hadde gått opp i et skogsterreng like ved. Så sikker i min sak var jeg at jeg ringte politiet og fortalte om mine antakelser. De takket for det.

Dagen etter kunne politiet gjennom avisen opplyse at de hadde mottatt telefoner fra hele landet, fra sør til nord, hvor folk mente at ifølge kartskissen, var det i deres landsdel han befant seg.

Men politiet hadde bestemt seg for å konsentrere seg om de omgivelser jeg hadde nevnt, da flere personer hadde ment det samme som meg.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Dette hendte på sommeren, og det ble lett etter mannen med hunder over lang tid. Til slutt ble det meddelt at letingen var avsluttet uten resultat. Min reaksjon på dette var nå som om jeg bar på en stor sorg. Det var noe som ikke stemte.

Titt og ofte tok jeg turen ut i marka, dog med blandede følelser. Overbevist som jeg var om at han fantes der, var jeg også redd for at jeg skulle finne ham død, og hvordan jeg ville reagere hvis så var tilfelle.

Det var like før jul at en skiløper fant mannen død der oppe i marka. Så fikk jeg altså rett. En kan jo spørre seg selv i ettertid om hva som gjorde meg så engasjert i denne saken. Mannen var jo en totalt fremmed for meg.

Jeg har nok en følelse av at jeg ikke torde stole helt på min intuisjon. Å ringe politiet å fortelle om min uro, var jeg alt for beskjeden til å gjøre. Min sorgfølelse forsvant da mannen til slutt ble funnet.

Hilsen G.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

 

 

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: