7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Et varmende besøk

En frisk januardag for tre år siden var jeg på vei hjem fra første arbeidsdag i hovedstaden etter juleferien. Da jeg fikk av meg de tykke vinterklærne, kjente jeg hvor kald leiligheten var. Raskt krøp jeg opp i sofaen og pakket ullpleddet rundt meg. Jeg stirret tomt ut i stuen og mot kjøkkenet, mens tankene om dagen som hadde gått og arbeidsmånedene som skulle komme, svirret rundt i hodet mitt.

Tips en venn på e-post

Med ett fikk jeg øye på en mann som stod rett foran kjøleskapet mitt. Han viste seg helt tydelig for meg; så tydelig at jeg først ikke var sikker på om han var en inntrenger eller et besøk fra den andre siden.

Håret var grått og i utgangspunktet bakoverkammet, selv om det nå hang noen tuster ned i ansiktet hans. Øynene var blå, og øyelokkene tunge.

Han så på meg, uten å gjøre en mine; ikke blid, ikke streng. Hendene var kraftige og litt skitne, som om han hadde jobbet hardt med dem. Skjorta var rutete, og buksa i robust vadmel. Det var nok ikke mange sekundene han stod der, selv om det føltes som en evighet. Jeg husker at hjertet hamret i brystet, selv etter at han var borte. Selv om han ikke virket truende, så fikk jeg meg en skikkelig støkk.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

En venninne måtte til og med hjelpe meg til å finne roen den kvelden; i løpet av en samtale som varte mer enn to timer, brukte hun alle triks for å få meg til å glemme det som hadde skjedd bare noen timer tidligere.

Dagene, ukene og månedene gikk. Jeg så ikke mer til mannen. Det verste sjokket hadde lagt seg, og snart tenkte jeg ikke på hendelsen med det minste snev av frykt. Allikevel hadde bildet av mannen frosset seg fast på netthinnen min. Måneder senere var det fortsatt krystallklart i hodet mitt.

Årstiden gikk mot sommer, og en varm maidag bestemte jeg meg for å besøke besteforeldrene mine. Etter middagen var det ikke snakk om at jeg fikk lov til å være med å ta oppvasken. Jeg var gjest og skulle slappe av i stuen. Jeg ble gående rundt og se på alle bildene som hang på stueveggene; tanter, onkler, fettere, kusiner og andre slektninger smilte mot meg i alskens tilgjorte positurer.

Innerst inne i en krok, langt unna familiebildene jeg hadde sett på så mange ganger, hang det flere bilder. Nysgjerrig blåste jeg støvet av bestefars grandonkel og bestemors søster. Om jeg så nøye etter, kunne et par av dem kanskje ligne litt på meg.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

I det jeg stod og drømte meg bort i slektsbånd og likheter, fikk jeg plutselig øye på mannen som hadde vist seg på kjøkkenet mitt over fire måneder tidligere! Hjertebanken kom tilbake. Jeg var ikke i tvil et sekund; selv om denne mannen hadde på seg dress, hadde rene hender og striglet, bakoverkammet frisyre, så var dette mannen fra leiligheten min!

Forfjamset ropte jeg på bestemor, som kunne fortelle meg at det var oldefar som stod oppdresset i glass og ramme foran meg. Han gikk bort flere år før jeg ble født. En varme bredte seg i kroppen min.

Hvordan oldefar hadde funnet meg blant hundre tusener av mennesker, vet jeg ikke, men at han passer på meg og følger med meg, selv om vi aldri levde på samme tid, setter jeg stor pris på.
 
M.P

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

 

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: