7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Et nytt barn i familien

Jeg var så heldig å få bli far til en liten fantastisk gutt. Han er mitt første barn, og fra første sekund satte han i gang følelser i meg som jeg ikke var klar over.

Tips en venn på e-post

Jeg har aldri skjønt at det går an å elske noen så høyt. Når man får et barn, kan man fort bli veldig overbeskyttende, og bekymringer kan komme krypene. Men så lenge barnet er friskt, og alt går som normalt, er man svært lykkelig.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Kort tid før sønnen min ble født, dekorerte vi barnerommet hans og satte inn en lysblå barneseng og hyggelige familiebilder. I tillegg satte vi inn en gammel kommode og en gyngestol som har tilhørt min tipp oldemor, altså min sønns tipp, tipp oldemor. 

Barnet ble født, og jeg og min samboer kom hjem som stolte foreldre. Den første tiden sov han på vårt rom, men snart flyttet vi han inn på sitt eget rom, som ligger vegg i vegg med vårt soverom. Om natten kunne vi våkne og høre fottrinn i gangen. De kom oftest fra utgangsdøren og gikk til babyens rom. Vi lå stille i sengen og lyttet. Da vi kikket ut i gangen, var det ingen å se, så vi la oss til å sove igjen. Kort tid etter ble vi vekket igjen. Denne gangen hørte vi at gyngestolen gikk inne på barnerommet. Jeg spratt opp for å undersøke og tenkte: - Hvordan kan det ha seg at gyngestolen gynget av seg selv?

Etter hvert skjedde flere ting. Barnet våknet hver kveld og skrek. Men før barnet begynte å skrike, hørte vi fottrinn som førte inn i rommet hans. Jeg løp inn på rommet hans. Jeg fikk følelsen at vi hadde besøk av en ånd, men det var ingen negativ energi. Jeg fikk en god følelse av denne ånden. Resten av natten sov barnet sammen med oss.

Dagen etter satte jeg meg i gyngestolen og spurte pent om ånden som besøkte oss kunne vise seg for meg. Jeg fikk straks en kald følelse over hele kroppen og skimtet en person foran meg. Det var en gammel kvinne med grått hår. Hun hadde på seg gammeldagse klær. Hun var vennlig og snill. Jeg fikk følelsen av at jeg satt i stolen hennes. Kunne det være min tipp oldemor som ønsket å følge med på det nye tilskuddet i familien, og passe på ham? Jeg sa høyt til ånden:

- "Nå er det 2011, og du lever ikke her blant oss lenger. Du er velkommen til å besøke oss, men hold deg i bakgrunnen, så du ikke skremmer barnet!"

Da dette var sagt, fikk jeg en sterk, trist følelse. Det var som om hun ba om unnskyldning. Sakte ble kulden fra rommet borte. Jeg føler at hun fortsatt er her og våker over oss, men på tryggere avstand.

Anonym

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: