7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Et klart budskap

For tre år siden fant jeg ut at jeg ville melde meg på et kurs, som gikk på læren og bruken av de syv chakraene i kroppen.

Tips en venn på e-post

Jeg har alltid vært åpen for at det finnes mye mellom himmel og jord og har selv til tider opplevd uforklarlige hendelser. Imidlertid hadde jeg aldri sett eller hørt noe som jeg kunne klart si at kom fra den andre siden.

På kurset lærte jeg meg å bli bevisst på hvor chakraene (nervesenterene) befant seg i kroppen, og hvilken ”funksjon” disse nervesentrene hadde. Jeg prøvde i ettertid å åpne opp som best jeg kunne når jeg mediterte, men jeg kunne ikke akkurat si at jeg oppnådde noe særlig resultat. Hva eventuelt resultatet skulle være, det visste jeg heller ikke...

En nydelig høstdag, noen uker senere, fant jeg ut at jeg hadde lyst til å gå bak huset mitt og plukke inn noen greiner fra et helt vanlig furutre. Jeg tør med hånden på hjertet å si at tankene og sinnet mitt ikke var opptatt av noe spesielt, da jeg beveget meg mot furutreet som var målet mitt. Jeg skulle rett og slett bare skaffe meg noen kvister fra et tre...

Uten tanke for noe som helst annet, grep jeg etter den første og beste kvisten jeg så, og skulle til å brekke den av, da en stemme hørtes... Det var en stemme som ikke kom fra denne verdenen. For det første var det ingen andre der, og for det andre så var det som om stemmen kom inn mot mitt høyre øre, samtidig som det føltes som det var som en høy, klar tanke som ble uttalt inni meg.

Stemmen sa: ”Du kan ikke bare forsyne deg, du må takke!”

Jeg skvatt til, og det føltes akkurat som jeg ble tatt ”på fersken” for å ha stjålet noe. Skammen fòr opp i meg, samtidig som jeg ble utrolig ydmyk og takknemlig for det som hadde skjedd. Jeg tenkte:

- ”Selvfølgelig kan jeg ikke bare forsyne meg. Har jeg ikke lært noe av det jeg har prøvd å lære? Alt rundt meg er jo energi. Ren energi. Alt lever, og jeg kan ikke bare kommer her å forsyne meg. Jeg må føle respekt for alt som lever, og jeg må takke!”

Siden den dagen har jeg alltid takket før jeg har plukket en blomst eller brukket av en kvist.

Så en dag noen måneder senere, kom min nærmeste nabo og spurte om han kunne felle det store furutreet som stod bak huset mitt, for det skjermet for kveldsolen hans. Jeg svarte at det var helt i orden, for jeg satt jo aldri selv bak i skyggen ved trærne. Betingelsen jeg satt var at han måtte ordne det selv.

En dag satt jeg og skrev på PCn min, da jeg plutselig hørte en motorsag bare noen meter bak hodet mitt. Jeg kjente at jeg ble mektig irritert for at naboen ikke hadde ringt på hos meg og spurt om det var greit at han satte i gang med å fjerne treet.

Jeg tenkte å gå inn på badet og ta en titt ut vinduet for å se hva mannen bedrev. Akkurat i det jeg reiste meg, fikk jeg en veldig dårlig følelse. Det var en følelse av at noe kom til å gå galt, og innen jeg rakk fram til vinduet, så ristet hele huset. Synet som møtte meg var at treet hadde landet med et brak over uthuset mitt. Jeg løp ut på verandaen. Naboen fòr sammen da han så meg.

”- Jeg kan bare ikke skjønne hvordan det kunne skje, men jeg skal selvfølgelig reparere alt,” sa han.

Jeg bare nikket på hodet. Det var det samme treet som jeg for en god stund tilbake hadde forsynt meg av, uten å takke. Naboen hadde nok også bare satt i gang.

Hege 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: