7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Engelen på mitt rom

Etter videregående gikk jeg et år på folkehøyskole, og der traff jeg en gutt som jeg forelsket meg vilt i. Vi bodde i utgangspunktet på hver vår kant av landet, men hvem tenkte vel på det, når vi bodde under samme tak på skolen.

Tips en venn på e-post

Siden jeg var ung og forelsket, la jeg ikke merke til de signalene som jeg burde ha lagt merke til, og jeg hørte ikke på romvenninnen min da hun sa at han ikke var god for meg. Så da året var omme, flyttet jeg uten betenkeligheter til hans kant av landet.

Det var da sannheten slo meg, og jeg så hvilken fyr jeg hadde falt for. Han var sykelig sjalu, lot meg ikke treffe andre mennesker, og hadde et voldsomt temperament. Siden jeg ikke hadde noen venner eller familie rundt meg, ble jeg til slutt en innesluttet, deprimert og syk jente, uten noe sosialt nettverk.

Jeg hadde hele tiden hatt min kristentro, men i den tiden, trodde jeg at også Gud hadde forlatt meg. Jeg følte meg fullstendig maktesløs, alene og innesperret, men jeg fortalte ingen hvordan jeg hadde det.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Ikke en gang min egen bil fikk jeg lov til å ha, og da var det ikke stort jeg hadde igjen, kun min lille butikkjobb å gå til hver dag. Jeg prøvde å si det var slutt flere ganger, men han lot meg ikke gå, da ble han bare voldelig. Men en dag, da bilen min stod i gården, og han var borte, tok jeg sjansen og rømte. Det var bare det at jeg knapt hadde kjørt bil i hele mitt liv. Stedsans og retningssans har jeg aldri hatt, og jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle komme meg hjem. Men jeg skulle hjem, koste hva det koste ville, tenkte jeg, og hadde plutselig fått uante krefter.

Fra jeg satte meg inn i den gamle bilen, var det akkurat som det ikke var jeg som kjørte. Det var som en stemme som sa høyre og venstre hele veien, når jeg ikke visste hvilken vei jeg skulle ta. Etter å ha kjørt i nesten 12 timer i strekk var jeg hjemme igjen! (jeg stoppet kun for å fylle bensin) Og jeg kunne ikke skjønne at jeg hadde klart det!

Da jeg kom hjem til mine foreldre, føltes det som jeg nettopp hadde blitt sluppet ut av et fengsel. Vidunderlig befriende! Den første natten hjemme hos mine foreldre igjen, sov jeg veldig urolig, men nå visste jeg at jeg var trygg.

Da vekkeklokka mi ringte dagen etter, så skjedde det som jeg aldri glemmer...

Jeg reiste meg opp av senga, for å slå av klokka som stod på det lille bordet mitt, til venstre for meg. Men jeg fikk ikke slått av klokka, for det satt noen på bordet mitt! Det var absolutt ingen drøm, og jeg skvatt til. Det satt rett og slett en mannskikkelse og så på meg, akkurat der som klokka mi var, og jeg fikk ikke slått den av. Ansiktet hans var uklart, håret halvlangt, og klærne var mørke. Jeg kunne ikke dra kjensel på ham, så jeg ante ikke hvem han var. Han smilte til meg og nikket, og så ”prikket han på en måte” bort.

Jeg ble sittende i senga enda noen sekunder, før jeg fikk slått av klokka, og så ble jeg fylt av en deilig fred, før jeg begynte å gråte lettelsens tårer. Det var noen som passet på meg! Jeg hadde blitt passet på hele veien... Jeg hadde blitt tatt hånd om på et vis i bilen fra Midt Norge til Østlandet, og da jeg våknet i min egen gamle seng, skjønte jeg at jeg hadde ikke vært alene det året som jeg hadde hatt det så forferdelig.

Min ”engel” hadde vært med meg hele veien... Dette er nå over 20 år siden, men denne opplevelsen står like sterkt for meg...

Liv

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.


Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: