7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

En spøkefull hjelper

Jeg har alltid hatt sterk intuisjon. Jeg fornemmer når noen i nær familie snart skal dø. To ganger har jeg holdt på å drukne. Den siste gangen husker jeg at like før jeg druknet følte jeg at jeg fløt på bomull, jeg hørte deilig musikk, men det var ikke min tur. Jeg ble stanset i tunnelen. Tankespinn, sier mange, men for meg var opplevelsen ekte.

Jeg har alltid trodd at vi har hjelpere, noe jeg også har fått bekreftet gang på gang. To ganger har noen fysisk styrt bilen min: Jeg slipper rattet, og noen styrer til jeg har kontroll. Dette har reddet livet mitt.

Den spesielle opplevelsen jeg nå skal fortelle om, hendte for ti år siden. Jeg var en sliten fembarnsmor. Denne spesielle dagen var bare jeg og minstemann hjemme.

Han var lagt for sin formiddagslur, og jeg la meg i ”vår” seng, som sto ca. en meter fra barnesengen. Da gutten våknet, krøp jeg under dyna og gjemte meg i håp om at jeg kunne ligge litt til. Gutten skrattet og lo en god stund, men så ble han utålmodig.

Jeg lå på magen i sengen, da plutselig dynen ble trukket av meg. Svisj, der lå den på gulvet. Guttungen klappet ivrig og skoggelo. Det var ganske innlysende at gutten så noe og opplevde noe veldig morsomt.

Det er umulig at gutten kunne ha dratt av meg dynen, men hvem gjorde det? Antagelig min hjelper, men det er første gang jeg har hatt en spøkefull hjelper.

Elisabeth

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: