7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

En skummel jakthistorie

Tidlig en vintermorgen sto min far og hans jaktkamerater opp for å jakte på rådyr. Det hadde nylig kommet litt snø, så det var lett for jaktlaget å følge spor denne dagen. Jaktlederen plasserte de andre på poster mens han selv gikk rundt i skogen med jakthundene for å skremme rådyr til de forskjellige postene.

Tips en venn på e-post

Da den ene jegeren kom frem til det stedet der han skulle vente, fant han et stort tre som han satte seg under. Det var ganske mildt til å være i desember måned, så det var behagelig å sitte ute og nyte naturen.

Foran ham var det et stort, åpent felt i skogen, og han tenkte at dette var det perfekte stedet å skyte fra. Det tok ikke mange minuttene før han følte at han ble i ett med skogen. Fuglene fløy rundt ham og kvitret.

Etter at han hadde sittet der et kvarters tid, hørte han noen lyder: Kvister som knekket, og snø som raste ned fra trærne, og han hørte noe nærme seg. Han løftet geværet og gjorde seg klar, men plutselig kom det en liten, eldre og krokrygget dame ut av skogen foran ham. Hun hadde på seg en mørk pelskåpe av mink og et hårnett på hodet. Hun gikk og dro på en stor øks, omtrent halvparten av hennes egen størrelse.

Jegerens første tanke var at dette måtte være kona som bor på nærmeste gård, og at hun var ute for å finne seg et juletre. Mens han så henne passere foran seg på det åpne feltet, tenkte han at nå kommer det i hvert fall ingen rådyr på en stund. Den gamle damen ruslet videre og pustet tungt mens hun forsvant inn i skogen på andre siden. Stille som jegeren satt oppdaget hun ham aldri.

En stund senere kom jaktlederen med hundene. Han lurte på hvorfor jegeren ikke hadde skutt noe dyr? Jaktlederen hadde fulgt ferske rådyrspor som gikk ut på det åpne feltet der den gamle damen hadde gått, men det fantes ingen menneskespor der. Jegeren som satt på post kunne ikke tro sine egne øyne. Han hadde sittet på samme sted i nesten en time, og han var helt sikker på at han hverken hadde sovnet eller sett syner. Jegerne avsluttet dagen uten noe dyr.

30 år senere var jeg selv på jakt i den samme skogen, og jeg følte meg utrygg. Jeg vet ikke helt hva det var, men det føltes som om jeg ikke var alene i skogen. Som om noen fulgte med meg! Det ga meg en ekkel følelse. Jeg var følsom av natur, og her merket jeg at det var tunge energier. Jeg har fått vite at mange turgåere ofte går seg vill her.

Jeg var sikker på at denne skogen skjulte noen hemmeligheter, så jeg spurte en som var oppvokst I nærheten om han visste noe. Jeg tok ham med til plassen der hvor jeg følte meg utrygg, og han fortalte meg at det hadde ligget et hus her flere hundre år tilbake i tid. Ekteparet som bodde der tilbød ofte gjennomreisende å overnatte hos dem. Men da natten kom, ble gjestene hugget i hjel med øks, og ekteparet stjal alle tingene deres. Heldigvis hadde en av gjestene klart å rømme, og ekteparet ble til slutt tatt.

Anonym

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: