7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

En hilsning fra den andre siden

Hendelsen jeg her skal fortelle om, fant sted den dagen min mor ble stedt til den siste hvile. Selv om dette nå ligger noen år tilbake i tid, har inntrykkene festet seg og står for meg som noe helt utenom det vanlige.

Tips en venn på e-post

Det var sent på høsten, og skyene hang regntunge og mørke på himmelen. En dag som i alle henseender var både tung, grå og svært trist.

Det er mye positivt som kan sies om mor. Hun var klok, uredd, snill, omsorgsfull, gjestfri, og alltid til å stole på. Hun var nøysom og flittig, i gang med noe til en hver tid, og alt hun gjorde ble utført med den største flid og med et fremragende håndlag. Hun fikk et på mange måter strevsomt og krevende liv, og både hennes tålmodighet og utholdenhet ble satt på prøve gjennom de årene hun pleide min syke far. Dette var en tid som tærte hardt på mors egne krefter, men på forunderlig vis greide hun å se det positive i det at de fikk oppleve alderdommen sammen i eget hjem. Fars bortgang var et tungt slag for henne, men hun forsonet seg med tanken på hva de hadde hatt og fått til gjennom et langt samliv.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Den største sorgen mor fikk oppleve, var likevel da min bror måtte gi tapt for kreftsykdommen nøyaktig ti måneder før hun selv døde. Smerten og tapet ved hans bortgang bar hun som en daglig byrde gjennom den siste tiden av livet.

Mor var en kvinne med sterkt utviklede evner. Ved frokostbordet kunne hun gjerne fortelle hvem som ville ringe eller komme på besøk i løpet av dagen. Og det var ikke få ganger at hun hørte kirkeklokkene eller så korset, som var de symboler som fortalte henne at noen snart ville gå over til den andre siden. Ofte visste hun hva det gjaldt når noen kom med budskap om ulykke eller død. Det er ingen overdrivelse å si at hun var en meget spesiell kvinne, og som hennes datter følte jeg at hun på så mange områder etterlot et stort tomrom som ingen kunne fylle etter henne.

Etter en gripende avskjedsstund i kirken, ble mors båre ført opp gjennom den vakre bygda hun flyttet til i unge år, og som senere skulle bli hennes hjembygd i nærmere 65 år. Gravfølget passerte også hjemmet som mor og far bygde opp etter at de giftet seg, før det sakte nådde høyden der kirkegården ligger.

Etter jordpåkastelsen, og idet de siste strofene fra «Fager kveldssol» tonet ut, åpnet plutselig skylaget seg. En stor og strålende vakker regnbue trådte fram på himmelen over mitt barndomshjem. Det var et betagende skue som både rommet noe symbolsk, men også noe overjordisk. For et øyeblikk fikk dette oss til å glemme situasjonen vi var i. Da mors nabo kom bort for å kondolere, så sa han: «Ja, nå har Aagot kommet over på den andre siden. Nå sender hun en hilsen til oss for å bekrefte at hun har kommet vel fram.»

Slekt, naboer og venner var invitert til minnesamvær på kroa som ligger et stykke lenger ned i bygda. Stor ble vår undring da vi kom dit ned og fikk se at den store regnbuen sto over kroa. I tillegg til denne, var det kommet til enda en regnbue, men denne var noe mindre, og heller ikke så klar og skarp i farge og avgrensning.

Igjen ble gravfølget stående med blikket vendt mot himmelen, som om det foregikk en stille dialog med det høyeste. Symbolikken ble sterk for meg, for jeg visste umiddelbart at dette var en hilsen ikke bare fra min mor, men også fra min eldre bror. Mens jeg sto der, fikk jeg en sterk fornemmelse av at min bror hadde tatt i mot mor da hun kom over til den andre siden. Nå sendte de begge en hilsen fra den andre siden. Midt oppe i min egen sorg over deres bortgang, kjente jeg på en slags lindring og trøst ved disse hilsningene. Og ikke minst; det var godt å tenke på at mine kjære hadde møttes igjen på den andre siden.

A.L.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: