7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

En hilsen fra våre kjære

Jeg har flere kjære på den andre siden, både slektninger, venner og dyr. En venninne som kom over for noen måneder siden, hadde store evner innen telepati. Hun kunne snakke med både dyr og mennesker over lange avstander, også de som ikke var blant oss lenger.

Tips en venn på e-post

Jeg sørget dypt da min lille hund helt uventet døde for flere år siden, og jeg ønsket å komme i kontakt med hunden. 

Min venninne hadde en fin samtale med hunden og fortalte om flere episoder og ting som hun slett ikke hadde kjennskap til. Hun fortalte at hunden ble tatt vare på av min gamle tante og en dansk brevvenninne, som jeg hadde brevvekslet med i mange år.

Hun beskrev dem begge nøyaktig, til og med ved navn, og hun kjente ingen av dem. Hun fortalte at min tante hadde på seg en hvit, strikket kofte, som jeg hadde strikket til henne, og videre at hun satt i rullestol.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg mener at det må ha vært en spesiell sjelelig forbindelse mellom disse to damene, for min brevvenninne sørget dypt da min tante døde, selv om hun aldri hadde møtt henne i dette jordelivet.

Som en hilsen fra damene og min lille hund, ville de sende meg en hilsen som jeg ville forstå, nemlig to blomster, rødkløver. Senere på dagen, da jeg var ute og luftet min andre hund, lå det to rødkløvere på stien rett foran meg, vakkert dandert i et mønster. Det var de eneste blomstene jeg så i nærheten av denne stien.

I.A.B.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: