7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

En ganske spesiell dag

Circa en gang i måneden hjelper jeg min bestemor med diverse gjøremål. Hun er pensjonist og bruker ofte mye tid på rydding, hagearbeid, baking og andre ting som hører med i hjemmet. Hun blir ikke yngre med årene, så en ekstra hånd fra barnebarnet har hun alltid satt pris på. Tross alderen er hun i god form, men hun har begynt å glemme litt av og til.

En sommerdag i 2008 skulle jeg hjelpe henne med hagearbeidet. Tirsdag kveld ringte jeg og spurte når jeg kunne komme og hjelpe til. Vi ble enige om dagen etterpå, litt utpå ettermiddagen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Da onsdagen kom, våknet jeg ca. kl. 10.30. Umiddelbart etter jeg sto opp, fikk jeg en sterk følelse av at jeg måtte dra til bestemor med en gang.

Uten å ha spist frokost, ringte jeg henne og fortalte at jeg ville komme nå i stedet for på ettermiddagen, og det var greit for henne.

Vel fremme fikk jeg en god klem av bestemor. Hun satte seg i stuen, og jeg la fra meg mobil, lommebok og nøkler ute i gangen.

Bestemor begynte å snakke om alt som skulle gjøres i hagen.

For å komme inn i stuen, må jeg gå gjennom kjøkkenet, men jeg kom ikke lenger enn dit.

På komfyren sto en kjele, og den tilhørende platen sto på maksimal varme. Jeg så oppi kjelen, og der var alt svart som kull.

Jeg skrudde umiddelbart av platen og ropte inn til henne hva hun laget.

Svaret var:

Hva jeg lager? Jeg driver ikke og lager noe. Jeg har gjort klar en kjele med melk, men den skal ikke varmes før litt senere”.

Hun hadde åpenbart satt på platen tidligere enn planlagt og glemt alt sammen. Jeg satte kjelen i vann og gikk inn til henne og fortalte hva hun hadde gjort.

Denne episoden kunne fort gått galt. Den dag i dag er jeg ganske sikker på at noe/noen påvirket min underbevissthet og intuisjon.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Erik, Lillehammer

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: