7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Dyrene slutter aldri å elske

Alle dyreeiere vet at det er grusomt når kjæledyret dør, men jeg har opplevd at en kan vokse på det åndelig og få en mye sterkere tro.

Tips en venn på e-post

Jeg var helt utrøstelig da den første katten min ble syk og måtte avlives. Den het Amanda, en elegant, korthåret dame med kald, svart pels, som alltid var blank og fin. Siste nettene i livet sitt, ville katten sove ute.

Dagen kom da jeg skulle hente henne for hennes siste reise til dyrlegen. Men da jeg kom til verandaen, var hun ikke der, men det kom plutselig en liten svalefugl og koste med kinnet mitt. Den var så nær, varm og kjærlig.

Det føltes så personlig og akkurat slik Amanda ville gjort det. Det var en veldig sterk opplevelse, som jeg lenge måtte distansere meg fra, for fuglen minnet meg om katten min med samme kalde, svarte og blanke utseende og eleganse.

Jeg tror på reinkarnasjon og ventet å møte katten min igjen. Imens fikk jeg en kjærlighetshilsning fra henne. Jeg visste at den dagen jeg fikk klem fra fuglen var Amandas siste dag. Hun valgte å dø selv den dagen i stedet for hos dyrlegen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg lette etter henne i den store skogen, men fant henne ikke. Jeg var lenge trist etterpå, men jeg fant masse svarte fjær og hjerteformede ting hele tiden. En natt da jeg var spesielt trist, kom jeg tilfeldig i berøring med radioen, og så kom det veldig høyt en setning fra en sang: ”I love you”.

Mange rare ting skjer når dine kjæledyr dør. Min andre katt ble dessverre påkjørt da han bare var ett og et halvt år gammel. Noen dager etter hans død fant jeg en stor, vakker, oransje sommerfugl. Den lå på samme sted som katten likte å sitte. Jeg var litt i tvil om sommerfuglen var død.

Kanskje den bare lå i dvale, slik noen arter kan gjøre. Så jeg tok den med meg og la den i kjøkkenskapet med døren på gløtt. Etter noen dager sjekket jeg skapet, og der fløy det ut en oransje, stor sommerfugl.

Jeg trodde selvfølgelig at det var den jeg hadde funnet som hadde kommet til krefter igjen, men den var død og lå på samme plass. Men den som kom ut av skapet, fløy rett til vaskerommet, og der kunne jeg ikke finne den igjen.

Mange sommerfugler opplever bare en sommer, det samme som min kjære katt hadde gjort. Jeg håper vi møtes igjen, som jeg tror har skjedd med min første katt Amanda.

Den katten jeg har nå er en ”han”, med samme ryddemani som Amanda. Mange andre tegn har jeg også på at katten min er gjenfødt, og spesielt har jeg den samme følelsen da hun, nå han, berører kinnet mitt!

Fra en som er veldig glad i dyr

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

 

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: