7900 0200
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Den svarte hunden

Det var en mørk høstkveld med storm og regn. Jeg måtte gå til postkassen for å poste et brev. Hundene mine lå og sov på kjøkkenet, og jeg hadde ikke hjerte til å vekke dem.

Tips en venn på e-post

Jeg hadde på meg regnklær og gikk alene ut. Jeg måtte gå forbi kirkegården for å komme til postkassen. Jeg pleide ikke å være redd, men den kvelden følte jeg uhygge.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg følte at ”noe” kom ut av kirkegårdsporten og fulgte etter meg. Da hørte jeg lyden av poter på den andre siden av veien og fikk se en stor, svart hund. Den fulgte meg et stykke på veien, så ble den borte.

Jeg fikk postlagt brevet, snudde og gikk tilbake. Det var ingenting å se, bare vinden som lekte med høstløvet. Jeg følte at ”noe” kom ut av kirkegårdsporten. Jeg gikk så fort jeg kunne, helt til jeg kom til veien opp til huset mitt. Da snudde jeg meg.

En grå tåke kom ut av kirkegårdsporten og lå et stykke bortover veien. Mellom meg og tåken sto en stor, svart hund som snerret og viste tenner. Langsomt trakk tåken seg tilbake. Hunden fulgte etter og forsvant gjennom kirkegårdsporten.

Jeg kom hjem. Hundene mine lå rolig og sov. Jeg følte en kulde jeg aldri før har kjent. Jeg frøs helt inn i sjelen. Det tok lang tid før jeg ble varm den kvelden.

Hva var det jeg så?

Sigrun

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.


Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: