7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Den lille jenta

For ca. tre år siden hadde jeg en spesiell opplevelse, som jeg aldri glemmer. Har fundert en del på hva dette kunne være, men noe svar har jeg aldri funnet.

Tips en venn på e-post

Jeg våknet plutselig midt på natta og hadde en ekkel følelse av at noe var i rommet. Hørte også en ”svisjlyd”, som ga meg en følelse av at NOE hadde kommet inn i rommet på en uforklarlig måte.

I mørket skimtet jeg et par barnehender rett over øynene mine. Jeg snudde meg mot mannen min som lå ved siden av meg i dobbeltsengen. Stor ble min forskrekkelse da jeg skimtet et barn, tror det var ei jente, liggende mellom oss.

Samtidig som barnet oppfattet at jeg så henne, reiste hun seg litt opp. Jeg knep øynene igjen mens en eneste tanke fòr gjennom hodet mitt: Er dette mulig? Vi er jo alene i huset, mannen min og jeg! Sekunder etter åpnet jeg øynene, men da var barnet borte. Jeg sov ikke mer den natten. Fikk noe å fundere over.

Kunne det ha vært barnebarnet vårt som foretok en astralreise? Hun likte alltid å være hos oss, og da sov hun mellom oss. Fikk senere høre at den aktuelle natten hadde hun vært syk med feber. Men dette blir selvsagt bare gjetninger!

Anonym

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: