7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Da Gabriel fylte bensin på tanken

Må bare fortelle min lille historie fra Juli 2011. Jeg glemte å fylle bensin på vei til hytta, håpet at det holdt til jeg skulle hjem, da kunne jeg fylle på nærmeste stasjon.

Tips en venn på e-post

Etter noen fine dager på hytta, satte jeg kursen for hjemreisen Søndag kveld. Jeg hadde ikke før startet bilen før lampen lyste gult.

Tenk deg redselen for å bli stående i veikanten med noe så flaut som bensintom:=) fikk nærmest panikk.

Tenkte at jeg hadde sikkert kjørt et stykke på vei til hytta uten å se det lyse, og nå var den snart tom. Det var bare å kjøre, 20 min til stasjon.

Midtveis begynte bilen å hoste litt, lugget litt etc. Da begynte jeg å be til Gabriel min engel, bad også til hjelperne mine. Bad Gabriel legge vingene rundt bilen og føre den fremover til bensinstasjonen.

Prøvde å ringe min søster som reiste litt tidligere for å be hjenne holde seg klar til å komme tilbake igjen. Men fikk ikke kontakt. Jeg var så redd, unaturlig redd, hjertet banket.

Plutselig ser jeg at farven skifter fra orange til grønn og bensinnåla beveger seg som om noen fyller drivstoff på tanken. Jeg kunne lene meg tilbake og takke. Var dette virkelighet eller drøm?

Vanskelig å tro på, men jeg var da våken, jeg kjørte bil! Lykkelig kjørte jeg videre og nådde bensinstasjonen med grønn lampe og akkurat nok bensin. En stor takk til min Gabriel.

Tove

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: