7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Brosjen

For flere år siden tok jeg med en gammel slektning (som nå forlengst har gått over til den andre siden) på ferie til en av de greske øyene, og vi tilbrakte et par fine uker der. Like før vi skulle reise hjem, oppdaget hun en nydelig brosje i en butikk.

Tips en venn på e-post

Den var formet som en sommerfugl, og hun kunne ikke se seg mett på brosjen med alle de vakre fargene. Den var ikke spesiell dyr, men for henne hadde den storaffeksjonsverdi. Vel hjemme brukte hun brosjen hver eneste dag.

Så en dag hadde min slektning vært ute og handlet. Da oppdaget hun til sin store forskrekkelse at brosjen var borte. Hun hadde mistet den et eller annet sted. Hun gikk innom alle butikkene hvor hun hadde vært for å spørre om de hadde sett den, men svaret var negativt.

Ulykkelig begynte hun å gå hjemover. Da hun var midt på torget, hørte hun til sin forbauselse en klar og tydelig stemme i hodet, en stemme som sa:

- Gå til Norges Bank.

Hun så seg rundt, men det var ingen mennesker nær henne. Hun gikk den korte strekningen bort til bygningen, og der, like utenfor banken, lå brosjen og glitret i solskinnet! Hun var aldeles opprømt av glede og forundring da hun kom hjem. Noe sånt hadde hun aldri opplevd verken før eller senere.

 I.B.

 Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

 

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: