7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Bilen som forsvant

Fjellhytta hadde stått ubrukt lenge. Da den yngre generasjonen ivret etter å bo der noen påskedager, dro jeg med mine husmorinstinkter likeså godt opp to dager i forveien for å se til at alt var i orden med nødvendig utstyr. Ville overraske med ei eplekake i kjøleskapet og ellers skape en god velkomst atmosfære.

Tips en venn på e-post

Da jeg skulle returnere i min lille bil dagen etter, satte det inn med et snøvær uten like. Sikten var såpass dårlig at jeg valgte å ta en omvei for å komme ned i bygda. Jeg kjørte i et flatlendt område, i motsetning til snarveien på den andre sida av dalen som var stupbratt og uoversiktlig. Vindusviskerne holdt så vidt unna snøfillene, og jeg så kun merkestavene langs seterveien i et hvitt inferno.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Etter en stund ble sikten så dårlig at jeg havnet ut på ei myr, hvor jeg ble stående bom fast. Dette var et område hvor man av og til kunne støte på saueflokker på beiting om sommeren. Mobiltelefon hadde jeg ennå ikke. Jeg tenkte at jeg måtte belage meg på å bli der i ødemarka på ubestemt tid, men jeg hadde mat nok for en stund.  Kanskje ville noen oppdage meg her på vei til hyttene sine noen kilometer unna? Kjentfolk ville nok ikke komme kjørende før de var sikre på at veien var farbar igjen.

Jeg skulle ikke bekymre meg lenge før en stor bil, med alt nødvendig utstyr til å dra meg opp på veien igjen, plutselig dukket opp.  Dette var jo som bestilt! Men av hvem? Ingen kunne vel vite om min ensomme ferd ut på ei myr? Jeg hadde ikke snakket med noen på stedet, og i nabohyttene var det ennå ikke kommet påskegjester.

Nå gjorde redningsmannen tegn til at han skulle kjøre foran meg. Det fungerte bra, og jeg var takknemlig for å få følge fram til sideveien som førte til et kollektiv som lå i et skogholt. Jeg mente mannen måtte høre til der, og derfor kom til å forlate meg på hovedveien. Men nei, bilen fortsatte helt til jeg kunne skimte hovedveien nede i bygda som var fri for snø. Da stanset bilen foran meg. Det hadde omsider sluttet å snø, sikten var god, og det var midt på lyse dagen.

Men det som nå skjedde har jeg ingen forklaring på. I det jeg skulle gå bort til sjåføren, forsvant bilen rett foran øynene mine. Den kjørte ikke av gårde, men ble bare borte. Jeg ble sittende en stund for å samle meg, men redd var jeg ikke. Mange spørsmål fór gjennom hodet mitt. Hvem var denne hjelperen? Jeg hadde jo ikke fått takket!

Hendelsen gjorde stort inntrykk på meg. Jeg undersøkte litt rundt omkring, blant annet kollektivet, og fikk vite at ingen bodde der. Det var nedlagt for lenge siden. 

Er det nå slik at man har en hjelper eller flere, så kom hjelpen i absolutt rett tid for meg.

Hilsen G.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: