7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Besøk fra den andre siden

Dette skjedde for flere år siden. Mannen min og jeg hadde et lite gårdsbruk. Han hadde arbeid utenom gården, så alt gårdsarbeidet falt på meg.

Tips en venn på e-post

En kveld jeg var i fjøset for å melke kuene, ble de veldig urolige. De var tydelig livredde for noe. Jeg så meg rundt, og i et hjørne av fjøset fikk jeg se en høy, tynn kvinne. Hun sto der en stund, men så forsvant hun i løse luften og ble borte. Dyrene ble rolige, og jeg kunne fortsette å melke.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

En tid senere, så jeg kvinnen igjen. Jeg hadde besøk av en nabo, og vi satt i stuen. Vi hørte lyder utenfor døren, men ingen kom inn. Utenfor stuevinduet fikk jeg øye på den samme kvinnen som jeg hadde sett i fjøset. Hun ble stående en stund før hun ble borte. Naboen min og jeg gikk ut for å se, men det var ingen der.

Det gikk flere år. Mannen min døde, og jeg ble alene på gården. Dyrene ble solgt. Jeg flyttet senere til en annen kant av landet, men dro tilbake til gården i feriene.

En påske ble jeg vekket av lyder inne på soveværelset. Ved fotenden av sengen sto den høye, tynne kvinnen. Jeg så henne tydelig. Hun hadde på seg et brunt skjørt og en fargerik strikkejakke.

- Hva vil du meg? spurte jeg høyt.

- Jeg vil takke deg for at du var så snill mot gutten min da han var syk, og at du tok deg av gården, svarte kvinnen.

Hun sto lenge der før hun forsvant. Jeg ble ikke redd, for jeg hadde aldri følt noen uhygge rundt kvinnen som viste seg for meg. 

Om morgenen fant jeg frem noen gamle album. Der fikk jeg se et bilde av henne. Hun hadde på seg de samme klærne. Det var svigermor! Hun døde lenge før jeg giftet meg og kom hit til gården. Hun drev i mange år gården alene. Mannen hennes var syk. Og hun strevde hardt for å livnære familien. Mannen min snakket alltid varmt om moren og respekterte henne enormt.

Etter det så jeg aldri svigermor igjen. Antagelig hadde hun fått formidlet det hun hadde på hjertet og fått fred! For meg har dette blitt et godt minne.

Veronica

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang. 

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss:

Relaterte saker