7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Bare tilfeldigheter?

For noen år siden skjedde en tragisk trafikkulykke med en ung gutt i nær familie. Gutten overlevde, kan i dag kommunisere litt med omverdenen, har fått egen leilighet, og har etter omstendighetene fått et greit liv.

Tips en venn på e-post

Livet gikk sin gang. Så skjedde det samme med vår datter bare noen hundre meter fra stedet hvor gutten kjørte utfor, den ene på vei nedover, den andre på vei oppover!

Helt utrolig at to slike tragiske ulykker skulle ramme de to, og på samme sted! Dessuten er ”barna” tremenninger, og til og med født på samme dato, et utrolig sammentreff, synes vi.

Årene har gått. Vår datter kan ikke kommunisere med noen, selv om også hun har fått egen leilighet og et greit liv etter omstendighetene.

Men livet går som sagt videre. Jeg fikk innkallelse til mammografi. Årene før hadde jeg ikke ork til å bry meg med dette. Men i år var det noe som sa meg at jeg bare måtte gå. Jeg skjønte selv at noe var galt.

For å gjøre en lang historie kort: Jeg ble innlagt for operasjon og ble vist inn på tomannsrom. Så utrolig at det nesten ikke kan være sant, men sant er det: Hvem andre enn mor til samme gutten som jeg her har snakket om ble plassert i nabosenga mi. Vi ble dagen etter begge operert for brystkreft. Heldigvis går det i dag bra med oss begge.

Jeg undres om det kan finnes en sammenheng, eller er det bare tilfeldigheter?

I.L.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

 

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: