7900 0200
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Lev til du er 100

Ny forskning viser at bedre kosthold og medisinsk behandling bidrar til at en av seks lever til de er 100 år. Men forskningen viser også at det er mange ting du selv kan bidra med for å oppnå det legendariske årsjubileet.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Kom deg opp av godstolen

En amerikansk studie fant at kvinner som satt mer enn seks timer om dagen, hadde 37 % økt risiko for tidlig død sammenlignet med de som satt i tre timer eller mindre. Å sitte stille bremser stoffskiftet, noe som kan føre til fedme, men det er lite som skal til for å gi et helseløft. Bare ved å reise seg hver halvtime, og gå litt rundt i rommet, kan dramatisk redusere dårlige effekter, ifølge professor Stuart Biddle ved Loughtborough University.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Forbli lykkelig gift

Forskere ved Warwick University fant at gifte menn hadde 6 % mindre sjanse for å dø enn single menn. Dødsrisikoen for kvinner gikk ned med 2,9 %. Dette over en forskningsperiode på sju år.
Det er antatt at å være lykkelig gift øker følelsen av trygghet, som igjen kan føre til at noen har en mer avslappet tilnærming til livet, sier Dearbhla McCullough, psykolog ved Roehampton University i London.

Skaff deg en hund

Ifølge psykologer ved Queen´s University, Belfast er det nå bevist: Hundeeiere nyter et lengre og sunnere liv enn resten av befolkningen. Å ha en hund bidrar til at vi blir mindre stresset. Amerikanske forskere fant også at å stryke en hund kan bidra til at blodtrykket senkes med 10 %. Å gå tur med hunden kan bidra til å senke kolestrolet.

Bli kirkegjenger

Å delta på en gudstjeneste minst en gang i uken, kan hjelpe deg til å leve lenger. Psykiatere ved Duke University i USA fant (etter en seksårsperiode) at kirkegjengere hadde 28 % mindre sjanse for å dø. De hadde en tendens til å røyke og drikke mindre, drive med fysisk trening og opprettholde stabile ekteskap.

Tjen penger, men del med andre

Å være rik eller velstående trigger utskillelsen av hormonet DHEAS (eller Dehydroepiandrosteron), som har vært knyttet til lengre levetid, sier forskere ved University College London. Amerikanske forskere har funnet ut at eldre mennesker som er hjelpsomme og generøse ovenfor andre, reduserer sin risiko for å dø tidlig med opp til 60 %, muligens fordi de ikke er belemret med så mye skyldfølelse og stress.

Vær positiv

En nederlandsk studie av 1000 menn og kvinner i alderen 65-85 fant at de som var positive til fremtiden og andre relasjoner hadde 55 % lavere risiko for å dø tidlig.
En amerikansk studie viste at pessimistene levde i gjennomsnitt 12 år mindre enn optimister. Det er sannsynlig at optimistiske mennesker har lavere nivåer av stress hormoner.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.