7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Krisetelefon

Har du et problem og trenger noen å snakke med? Her er en liste over krisetelefoner du kan ringe. Du treffer mennesker som lytter, gir råd og yter hjelp.

Kirkens SOS

Døgnåpen krisetjeneste som tilbyr uforpliktende samtaler. Du kan være fullstendig anonym da krisetelefonen ikke har nummervisning.

Kirkens SOS tilbyr hjelp for mennesker som er i følelsesmessige eller eksistensielle kriser, og for den som har tanker om å ta sitt eget liv. Trenger du å dele dine tanker og følelser med noen, vil du bli møtt med forståelse og aksept på denne telefonen.

Kirkens SOS har som målsetting å forsøke å lindre menneskelig nød som ensomhet, fortvilelse og depresjon. De vil være til stede for deg som trenger noen å rådføre seg med.

Ta kontakt på krisetelefon 815 33 300 eller via en SOS melding fra deres nettside: www.kirkens-sos.no

Mental Helse

Hjelpetelefonen er en døgnåpen telefon- og nettjeneste for alle som trenger noen å prate med eller skrive til. Tjenesten er gratis.

Mental Helse som har som målsetting å jobbe med åpenhet om psykisk helse, og hjelpe til med å forebygge lidelser for mennesker med psykiske problemer. Trenger du å samtale med en utenforstående og anonym person ring: Hjelpetelefon 116 123

Mental helse har også en nettside "sidetmedord" hvor du kan sende inn spørsmål og få svar. Den har god informasjon om ofte stilte spørsmål, blant annet hvordan du registrerer deg og for hvor lang tid det tar før du får svar. Eller hvordan du unngår at andre ser hva som registreres hvis det ikke er din pc du bruker.

På nettsiden finner du også et stort utvalg av krise- og hjelpetelefoner for ulike grupper. Blant annet arbeidslivstelefonen hvis du opplever urolige begivenheter på jobben din.
www.mentalhelse.no

Angstringen

Strever du med angst på et eller annet nivå i hverdagen kan Angstringen hjelpe deg. Du kan delta i en gruppe og prate med andre som er i samme situasjon som deg. Angstringen har som formål å formidle kunnskap og erfaring om angst med utgangspunkt i selvhjelpsgrupper.

Kontakt angstringen på telefon 22 22 35 30 eller se nettsiden www.angstringen.no

Der vil du komme i kontakt med andre som selv har erfaring med angst og selvhjelp. Det er åpent for alle å ringe, om du kjenner noen som strever med angst eller du selv gjør det. Angstringen tilbyr også kurs, seminar og informasjonsmøter.

Informasjonstelefonen om tvangsekteskap

Informasjonstelefonen om tvangsekteskap tilbyr informasjon og veiledning til deg som er i ferd med å bli tvunget inn i en situasjon du ikke ønsker, eller kjenner noen som blir utsatt for press inn en situasjon de ikke ønsker. Tjenesten drives av Røde Kors. Du kan få råd og veiledning i dine rettigheter og Norges lover. Alle som jobber på telefonen har taushetsplikt. Den er åpen mellom kl. 09:00-17:00 mandag til fredag. For mer informasjon gå til: Røde Kors

Informasjonstelefonen for tvangsekteskap 815 55201.

Ved akutt behov ring politiet på telefon 112.

Andre telefoner

Var ingen av disse telefonene aktuelle for din problemstilling kan du se etter flere hjelpetelefoner og nettsteder hos Norsk Psykologisk Forening. De tilbyr en oversikt over en del nettsteder og telefonnummer som kan guide deg videre for å løse ditt problem.