7900 0200
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

- Lev med erkeengelens beskyttelse!

erke-tilbud-342

Kari Gjæver Pedersen har skrevet flotte bøker om erkeengleene som beskytter oss. Til hver bok følger det med en spesialdesignet amulett som gjør bøkene spesielt godt egnet som gavebøker.

Hver engel representerer en spesiell sfære og kommer med en kraft som av kvalitet er forskjellig fra de andre englenes. Bøkene er ment for deg som ønsker å leve i det kjærlige rommet disse energiene representerer. Disse ulike kvalitetene vil kunne hjelpe deg med å løse gitte problemstillinger på ulike måter fra forskjellige vinkler.

Finn engleboken som passer deg:

  • URIEL er knyttet til jorden, naturen og dyrene. Han er derfor beskytter for alle jordens dyr, alle barn, jorden selv, alt som vokser og gror, for bønder, gartnere, veterinærer, fredsarbeidere, for mennesker i kirkelig/åndelig tjeneste, for naturvernere, dyrevernere, biologer, botanikere, fysikere, kjemikere, biologer, astronomer, astrologer, alternative terapeuter. Han er fredens engel og lar alt godt vokse. Han verner mot naturkatastrofer, brann og krig. Forbindes med de astrologiske tegnene tyren, jomfruen og steinbukken.
  • BOKEN OM GABRIEL ER DESSVERRE UTSOLGT! 
    GABRIEL er kommunikatøren. Han er derfor en spesiell beskytter for alle som jobber med kommunikasjon og formidling, for eksempel avisbud, postbud, journalister, markedsførere, forfattere, lærere, billedkunstnere, skuespillere, klarsynte, språkyndige og diplomater. Han beskytter det ufødte barnet, våker over vår mentale helse, åpner opp våre begrensninger og verner mot barnløshet og konflikter. Han er knyttet til de astrologiske tegnene fiskene, krepsen og skorpionen.
  • MIKAEL er vokteren av rettferdighet, sannhet og balanse. Han er beskytter for barn, gravide, alle reisende, pilegrimer, sjøfolk, syke, alle samfunnets voktere (politi, jurister, dommere), apotekere, leger, butikkansatte, skreddere, gull- og sølvsmeder. Han knyttes også til transport og handel, til Frankrike, og han er vokteren av sjelene våre. Han beskytter mot sykdom, pest, krig, dødsfare, lyn, torden og uvær til sjøs. Han forbindes med de astrologiske stjernetegnene væren, løven og skytten.
  • JOFIEL forbindes med guddommelig inspirasjon og med skjønnhet. Av den grunn er han forbundet med skapende mennesker og "de skjønne kunster". Han beskytter håndverkere og kunstnere av alle slag samt alle som på en eller annen måte er skapende i sitt eget eller andres liv.
  • KAMUEL forbindes med kjærlige væren. Han sees som særlig viktig for oss i sammenhenger der vi trenger å utvikle og styrke våre kjærlige relasjoner. Han beskytter nyforelskede, kjærester, ektepar, elskere, mødre, fedre, barn, søsken og mennesker i yrker der det er nødvendig med kjærlig omsorg som sykepleiere, prester og andre helbredere. Han hjelper den som har kjærlighetssorg og alle kjærlighetssøkende.
  • ZADKIEL representerer nåde og trøst. Han knyttes til glede, transformasjon og lykkelig erindring. Forbindes derfor med barn, med overskudd og letthet, med lekenhet og frihet. Nåde er å bli gitt, å bli tilført, og Zadkiel sees derfor som viktig for alle som trenger dette, alle som er knyttet til barn, til ungdom, som arbeider med barn og unge, alle som hjelper og bidrar til en bedre verden. Her er tilgivelse, nye muligheter, sjenerøsitet og overflod. Verner mot forbitrelse, gammelt hat og nag.

Bestillers navn og adresse

TILBUD! Kjøp tre bøker , og betal kun for to!

Skriv inn Englens navn på de bøkene du vil ha

Pris pr bok kr 129,- pluss porto. Faktura ligger med i sendingen. Pris for tre bøker kun kr 258,- + porto. Du sparer kr 129!